13. marts 2012 at 15:13

1årig kontrakt til backup QB Daniel

by

Saints har i går lavet en etårig kontrakt med Drew Brees backup Chase Daniel.

Daniel var en undraftet rookie freeagent og blev hentet ind af Washington Redskins, men blev cuttet og derefter hentede Saints ham til New Orleans. Daniel har ikke fået meget spilletid, men er primært blevet brugt som holder. Han har dog kastet 5 gange, med 4 complitions som resultat.

Mickey Loomis om Chase Daniel:

Lige siden Chase kom til vores hold i 2009, har han forsat med at arbejde hårdt og have fremgang på træningsbanen, ligeledes i møde- og vægtlokalerne. Han har en god arbejdsmoral og han har fortsat sin udvikling hos os på quarterback positionen.

Ifølge NOLA.com er der tale om en kontrakt til 1 million $ kontrakt som har en 300.000$ signing bonus.

Comments are closed.