14. april 2012 at 09:58

Brees deltager ikke i offseason workout

by

I næste uge begynder Saints’ frivillige offseason workouts, men holdets hovedperson, QB Drew Brees, vil ikke være at se til træningerne sammen med resten af holdet. Grunden til Brees’ fravær skal findes i det, at Brees og Saints stadig ikke er nået til enighed mht. en kontraktforlængelse og alt tyder på, at dette bliver starten på et holdout fra stjerne QB’en.

Samtidig med disse dårlige nyheder, meldes det fra Saints ejer Tom Benson, der i øvrigt netop har købt NBA holdet New Orleans Hornets, at Saints og Brees er tætte på hinanden i forhandlingerne om forlængelsen af QB’ens kontrakt. Disse to modstridende meldinger vil med rette skabe en del forvirring blandt fans. Lad os håbe på, at Benson’s melding er korrekt, og ikke blot et forsøg på at købe tid, og at Brees snart vender tilbage til holdet med en kontrakt der sikre hans karriere i sort og guld.

Comments are closed.