28. april 2012 at 09:46

Saints Draft 2012

by

Saints foretog deres første valg i weekendens draft. Her til morgen ved 5 tiden dansk tid valgte New Orleans Saints med det 89. valg i dette års draft defensiv end / tackle Akeim Hicks fra Regina (Canada.)

I denne artikel – som holdes opdateret over weekenden – vil vi opdatere med nyttige information vedr. Saints draft picks. Du kan også besøge draft siden for at få det komplette historiske overblik over samtlige Saints draft valg siden 1967.

Link: Draft i forummet.

3. runde(89): Akeim Hicks, DE, Regina.

4. runde (122): Nick Toon, WR Wisconsin

5. runde (162):Corey White, SS, Samford

6. runde (179): Andrew Toller, G, Syracuse

7. runde (234): Marcel Jones, T, Nebraska

Hvilken karakter får Saints for deres 2012 draft?

View Results

Loading ... Loading ...

  • http://www.neworleanssaints.dk Ulrik Gorm Jensen

    Jeg er noget spændt på at se Nick Toon, han lyder interessant. Dog lyder hans fod skade ikke god. Bare han ikke får en rookie sæson som Robert Meachem (0 kampe). En lille fed detalje han har annonceret på twitter. Han vil spille i sin fars gamle nummer: 88. Endelig WRs i 80erne igen :-)