9. februar 2013 at 17:16

Saints ansætter Rob Ryan og Stan Kwan

by

Efter noget tids spekulation i hvem der skulle blive Saints’ nye DC, er valget nu faldet på top kandidaten Rob Ryan.

Ryan blev fyret fra hans post som DC hos Cowboys efter sidste sæson, hvorefter han så ud til at blive ansat hos Rams. Denne aftale faldt dog til jorden i de sidste forhandlinger. Nu er han så endt hos Saints, og kommer derved til at stå for det 3-4 scheme, som Saints’ defense skal prøve at ”installere”, i den kommende sæson.

Udover ansættelsen af Rob Ryan, annoncerede Saints også lørdag, at de har ansat Stan Kwan, som assistant special teams coach. Kwan har 22 års erfaring som assistent for special teams, og har gjort et godt arbejde for Bills, Lions, Cardinals og Chargers.

  • http://www.neworleanssaints.dk Ulrik Gorm Jensen

    Så er mailen sent.

    Forhåbentlig forbedre dette forsvaret, nå ja det kan nok ikke gøre det værre :-)

  • http://neworleanssaints.dk BoondockSaint

    Ulrik: Hvis du læser dette indlæg, kan du så ikke lige sende en mail til mig om, hvordan vi tilføjer nye billeder til vores mediebibliotek? Kunne ikke finde et billede af Rob Ryan til artiklen, og da nfl.com har fået ny photoslide kan vi ikke tilgå billederne som før.