I denne sæson tænkte jeg at vi skulle byde nogle nye bloggere ind på sitet, for at komme med deres bud på hvorfor deres hold vinder over Saints. Stor tak til Rasmus fra Arizona Cardinals Danmark, som har levet den første gæsteblog.

arizona-cardinals1. Hjemmebanefordelen 

Cardinals er et af de stærkeste hjemmehold i NFL. De vandt sidste år 7 ud af deres 8 hjemmekampe på University of Phoenix stadium. De skulle helt frem til deres sidste hjemmebane kamp i sæsonen for at de måtte se sig slået, af Seattle Seahawks.

Saints har vundet 5 ud af 6 kampe mod Cardinals i Mercedes Benz Superdome, men har tabt deres hidtil eneste kamp spillet på University of Phoenix stadium tilbage i år 2010. Cardinals skal se sig heldige for at møde Saints på University Of Phoenix stadium og ikke i Mercedes Benz Superdome.

Hjemmebanefordelen kan ikke ignoreres i denne kamp.

 

2. Tyrann Mathieu og Patrick Peterson

Hvis du kommer fra Louisiana eller bare kender lidt til fodbold i staten. Kender du efter al sandsynlighed  til Tyrann (Honey Badger) Mathieu og Patrick Peterson der spillede deres college bold i Louisiana for LSU. De danner nu en dynamiske duo hos Cardinals i en frygtindgydende secondary. Som Brees og Co. Skal være yderst på passelige med, hvis ikke, kan det gå grueligt galt.

Petersons og Mathieu’s evner til at få deres hænder på bolden er unikke, og kommer de først i gang, kan det blive en meget lang dag på kontoret for Saints spillerne.

 

3. Bruce Arians

B.A. faktoren er ikke til at overse. Han kan få et middelmådigt hold til at få super bowl drømme. Hele hans gejst og tilstedeværelse kan alene gøre at Cardinals slår Saints på søndag. Selvfølgelig er det op til gutterne på banen at gøre arbejdet færdigt, men at have B.A. ved roret gør en hver modstander overkommelig for Cardinals.

Skrevet af Rasmus Sølvholm fra Arizona Cardinals Danmark

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.

Pin It on Pinterest