New Orleans Saints (3-5) tager søndag imod divisionsrivalen Atlanta Falcons (8-0). Atlanta er ubesejrede og Saints har stadig hårdt brug for sejre for at følge med Atlanta i division og i spillet om slutspilpladser.

Kampstart klokken 19:00

TV Kampen kan ses via NFL Gamepass eller på TV2sport.

Stadion Mercedes-Benz Superdome

Saints uniform Sorte jersey og sorte bukser

Odds hos danske spil Saints 2,11  Falcons 1,77

Skader Fredagens skadesrapport

Konkurrence Saints picks 2012 Hvor mange points laver Saints? Hvem løber for flest yards? Hvem griber for flest yards? og Hvem laver flest taklinger? …for Saints vel og mærke! Kommenter under indlægget og få mulighed for at vinde Saints årbog 2012.

TWITTER Kampens hashtag er #ATLvsNO

 

ATLANTA FALCONS

FALCONS offensiv

Falcons offensiv føres an af quarterback Matt Ryan, som spiller sin femte sæson for Atlanta. Ryan har vist at han bliver bedre for hvert år, og hans QB rating er forbedret fra 80,9 sidste sæson til 103,0 indtilvidere i år (tredje højst i NFL.)

Falcons laver i gennemsnit 278,1 kaste yards pr. kamp, hvilket er 8. bedst i NFL. Løbe angrebet er knapt så godt og præsterer i gennemsnit 98,5 yards pr kamp. Her fører Michael Turner an. Turner har løbet for 517 yards og scoret 4 touchdowns. Roddy White er Falcons førende receiver. White har modtaget bolden 47 gange for 709 yards og 4 touchdowns.

FALCONS defensiv

Falcons kaste forsvar er rangeret som nummer 14 i NFL. De tillader i gennemsnit 229,8 yards pr. kamp. Forsvaret har vist sig svagest mod løbet, hvor holder er nummer 24 i NFL. Her tillader de i gennemsnit 127,5 yards pr. kamp.

Falcons har forceret 10 fumbles og overtaget bolden på syv af dem. De har også lavet 10 interceptions, og er på en delt 13 plads sammen med Saints for flest sacks med 20. Defensive end John Abraham fører Falcons i sacks. Abraham har i denne sæson lavet syv. Safety Thomas DeCoud fører Falcons med interceptions med fire. Der ud over har DeCoud også lavet 44 taklinger og en fumble recovery.

FALCONS Special teams 

Falcons kicker Matt Bryant har en meget stabil, Bryant har ramt på 20 af 23 forsøg. Deriblandt har 2 af dem været på over 50 yards. Bryants længste var en 55 yarder mod Oakland Raiders. Bryant afgjorde også kampen mod Panthers med et 40 yard field goal.

Falcons punter Matt Bosher er i hans andet år med Falcons. Bosher har puntet 30 gange og han har et gennemsnit på 46,6 yards pr punt. Hvilket er nok til en 18. plads i NFL (Morstead er rangeret nummer 2).

 

Philadelphia Eagles – New Orleans Saints

Statistik: Falcons fører serien af kampe med 45 sejre mod Saints 40. Saints har dog vundet de seneste 10 af 12 kampe siden 2006.

Sidste gang holdene mødtes var den 26. december 2011, her vandt Saints 45-16 i superdomen.

 

Andre kampe i NFC South

San Diego Chargers @ Tampa Bay Buccaneers

Denver Broncos @ Carolina Panthers

 

Velkommen til gameday!

 

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.

Pin It on Pinterest