Joe Morgan

Joe Morgan fritstillet af New Orleans Saints.

New Orleans Saints har efter det store nederlag til Carolina Panthers, foretaget to væsentlige ændringer på rosteren forud for kampen mod Chicago Bears.

Den første er at wide reciever Joe Morgan er blevet fritstillet. Morgan havde en god kamp mod Baltimore Ravens. Men mod Carolina Panthers så det flere gange ud til at receiveren ikke var klar over routerne. Morgan var også tidligere i denne sæson suspenderet af Saints og er nu helt fritstillet. Ingen samlede Morgan op på waiveren og er nu free agent.

OPDATERING: Saints har promoveret WR Seantavius Jones fra holdets practice squad, som erstatning for Morgan. Jones kom til New Orleans Saints forud for denne sæson, som undrafted rookie freeagent fra Valdosta State.

Den anden er strong safety Kenny Vaccaro, som er blevet bænket som starter. Vaccaro var i søndagens kamp ikke i stand til at lave de nødvendige spil der skulle til stoppe Carolina Panthers i kritiske situationer. I stedet for Vaccaro, ser det ud til at Marcus Ball skal tage over. Saints har tidligere på sæsonen mistet Jarius Byrd og Rafael Bush på safety positionen. Ball kom til New Orleans Saints fra Toronto Argonuts, og har denne sæson spillet med i 9 kampe, hvoraf han har startet 2 kampe.

OPDATERING: Ved torsdagens interview fortalte Sean Payton at han ikke havde bænket safety Vaccaro. Vaccaro var en af de spillere, som havde været til individuel samtale med Payton.

New Orleans Saints spiller denne uge Monday Night kampen på udebane mod Chicago Bears. Kampen kan ses live på TV3 Sport 1.

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.

Pin It on Pinterest