Saints 26, Eagles 24

Skrevet af Ulrik Gorm

den 5. januar 2014

New Orleans Saints vandt deres første rigtige udebanekamp (Saints vandt SuperBowl som udebanehold), da Saints slog Eagles 26-24.

Kampen var hele tiden tæt, kun i løbet af tredje quarter havde Saints en større føring på 13 point. Efter svingede kampen frem og tilbage.

Efter at første kvarter var endt 0-0. Kom Saints  i andet kvarter på tavlen. Saints nyansatte kicker Shayne Graham satte et 36 yard og sidst i halvlegen et 46 yard field goal. Eagles fik dog også scoret til halvleg stillingen 7-6 til Eagles.

Brees havde en relativ dårlig første halvleg, hvor han var skyld i en interception, mens Brees anden interception, nok lå på rookie Kenny Stills skuldre.

Saints kom godt i gang med tredje kvarter, da Brees fandt Lance Moore på et 24 yard touchdown kast. Herefter fandt startede running back Mark Ingram end-zone på et 4 yard løb.

Saints var oppe med 13 point, da Eagles genvandt momentum, og kom tilbage og foran i kampen i løbet af fjerde kvarter. Drew Brees fik bolden med fem minutter igen og marcherede ned mod Eagles end-zone. Her fik Saints sat Shayne Graham op til et 32 yard field goal, som blev sat sikkert ind i de døende sekunder af kampen.

Saints fik skadet tre spillere. DT Akiem Hicks pådrog sig en ankel skade, men vendte tilbage og afsluttede kampen. LB Parys Haralson pådrog sig en skade i bryst regionen og var ikke i stand til kampen. CB Keenan Lewis pådrog sig en hjernerystelse i anden halvleg, og var tydelig frustreret over ikke at kunne komme på banen igen.

Saints fik gang i løbespillet. Atypisk for Saints, løb de bolden mere end de kastede den. Løbe spillet var i Pierre Thomas fravær anført af Mark Ingram, som i gennemsnit fik 5,4 yards pr løb. Ingram løb for ialt 97 yards og 1 touchdown. Rookie Khiry Robinson løb bolden bolden otte gange for 45 yards (5,6 pr. løb).

Highlights

Statistik

Drew Brees, 20/30 for 250 yards, 1 TD, 2 interceptions.

Mark Ingram, 18 ATT for 97 yards, 1 touchdown.

Jimmy Graham, 3 REC for 44 yards, 0 touchdowns.

David Hawthorne / Keenan Lewis, 5-0 taklinger.

Cameron Jordan lavede 1,5 sack, mens Akeim Hicks lavede 0,5.

Saints lavede ingen interception.

Saints lavede ingen forced fumbles.
Næste uge

Divisional playoffs. New Orleans Saints skal forsøge at revanchere nederlaget 31-7 nederlaget til Seattle Seahawks i uge 13. Kampen spilles på lørdag klokken 22:35. Kampen vises på TV3+.