New Orleans Saints og Jimmy Graham er flere millioner fra hinanden rapporterer flere Amerikanske medier. Deadline for franchise tag er mandag den 3. marts.

Jimmy graham week 3 vs cardinalsDet er ingen hemmelighed at New Orleans Saints vurderer, at Graham er en TE, hvilket også vil være “billigst” for holdet. Quarterback Drew Brees har været ude og fortælle at Graham er en TE. I Graham lejeren læner man sig op af, at Graham har taget mange snaps som WR.

Ifølge kilder tæt på forhandlingerne, fortæller at Saints har tilbudt Graham flere penge end Ron Gronkowski fik i 2012 ($54 millioner, seks år). Det forlyder dog at Graham lejeren vil have en Calvin Johnson ligende kontrakt ($130 millioner, otte år).

Det virker sandsynligt at New Orleans Saints giver Graham tagget som TE, og at Graham efterfølgende vil have undersøgt om han ikke burde være tagget som WR. Dette skal så afgøres andensteds, og dette vil begge lejre så afvente afgørelsen af.

I Jimmy Grahams fire sæsoner i New Orleans, har han grebet for 3.863 yards og 41 touchdowns. I 2013 greb Graham flest bolde for Saints med 86, 16 af dem var touchdowns og for 1215 yards ialt.

Hvad er din vurdering af Jimmy Graham, skal han lønnes som en TE eller en WR? Og hvad kommer der til at ske i Graham forhandlingerne?

Er Jimmy Graham TE eller WR?

  • Tight End (71%, 12 Votes)
  • Wide Receiver (29%, 5 Votes)

Antal stemmer: 17

Indlæser ... Indlæser ...

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.

Pin It on Pinterest