Brees tror han spiller mod Cowboys

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 30. september 2015

Ved dagens Drew Brees interview fortalte Saints quarterback at han var meget optimistisk om at kunne spille Saints vigtige kamp mod Dallas Cowboys søndag nat.

Drew BreesBrees fortalte at med fire dage til kampen, vurderede Brees at han troede på at han kunne spille søndag. Brees kastede de fleste kast ved dagens træning. Og den mængde ville kun blive større som ugen skrider frem. Mens Breesstadigvæk ville være ‘klog’ omkring det han foretog sig.

Det var Brees første dag med kast ved en træning og man skal nu se hvordan skulderen reagere på kastene. Men det føltes godt fortalte Brees.

Brees fortalte yderligere at det var interessant at se alle de andre ting på sidelinjen mod Carolina Panthers. Brees fortalte at han syntes det var positivt at se forsvaret støtte angrebet og omvendt. Det viste at der var en godt sammenhold på holdet. Brees var også stadigvæk optimistisk omkring sæsonen, selvom den ikke var startet, som man havde håbet. Men at Saints ikke var blevet udspillet og havde haft chancer til at afgøre kampene til sidst, var en grund til at være optimistisk.

Emner: Drew Brees

Få besked, når nye artikler udkommer

0 kommentarer

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.