Optakt til sæsonstart: Saints med spændende kampe på programmet

Skrevet af Redaktionen

Skrevet af Redaktionen

den 15. juli 2020

New Orleans Saints går ind til den nye sæson med stor tro på tingene efter endnu en fantastisk sæson i 2019, hvor de noget overaskende blev slået ud i NFL-slutspillet af Minnesota Vikings, som man kunne læse det hos https://gulklud.dk/nfl-playoffs/. Det er dog håbet, at det forbedrede hold skal gøre forskellen i år, hvor Sean Paytons tropper drømmer om at vinde Super Bowl.

Her har New Orleans fået et spændende kampprogram, og starter således sæsonen ud i september. Først venter der dog et par pre-season-kampe, hvor den første finder sted søndag den 23. august kl. 02:00 dansk tid ude mod Pittsburg Steelers og igen samme tidspunkt søndagen hjemme mod Houston Texans. Her skal holdet have finpudset formen inden NFL-sæsonen for alvor starter med hjemmekampen mod Tampa Bay Buccaneers, der har fået tilgang af ingen andre end Tom Brady, som det blev rapporteret af alverdens medier inklusiv danske https://www.bt.dk/amerikansk-fodbold/ tidligere på året.

Brees vs. Brady

Her bliver det specielt spændende at følge duellen mellem de to quarterbacks Drew Brees og Tom Brady, der for første gang i hans karriere ikke spiller NFL for Patriots. Alene det er god nok grund til at tænde for tv´et, når der i september startes op for NFL. Det tyder nemlig på at det bliver en fantastisk kamp, hvor det bliver interessant at se hvem af de to veteraner, der trækker det længste strå. Sidste gang de to quarterbacks stod over for hinanden var i 2017, hvor Patriots vandt 36-20, så Brees har altså en revanche til gode. Der skulle dog også være gode muligheder for, at han får det, for spørger vi eksperter og https://extra.bet365.dk/news/da/ der tilbyder fodbold betting, er Saints nemlig favoritter til at vinde den kamp til odds 1.52. Den nye sæson starter altså ud med en af de mere spændende kampe på programmet, hvor Brees og co. forhåbentligt får den første sejr i hus.

Første NFL-hjemmekamp nogensinde for Las Vegas Raiders

Allerede ugen efter venter endnu en storkamp, når det nye Las Vegas Raiders-hold tager imod Saints, i hvad der bliver Raiders første NFL-hjemmekamp i deres nye by, efter de flyttede fra Oakland. Det bliver en kæmpe kamp, hvor det forventes at alle fodboldfans i USA vil følge med, når Raiders spillerne træder ud på det spritnye Allegiant Stadium for første gang. Det enorme stadion ligner noget fra fremtiden, og har angiveligt haft et prisskilt tæt på 2 milliarder dollars, og bliver altså første gang taget i brug, når Saints kommer på besøg. Det kommer derfor til at blive et festfyrværkeri i Las Vegas, og det kan ikke andet end at komme til at smitte af på spillerne, der må formodes at komme endnu mere oplagte ud til kampen. På trods af det, forventes det dog stadigt at Saints trækker sig sejrrigt ud af kampen, hvor specielt holdets potente offensiv kan vise sig at blive for meget for Raiders.

Det ligner altså, at vi får en spændende start for Saints, der selvfølgelig vil sætte sin lid til Drew Brees og resten af den stærke offensiv, som forhåbentlig kan starte den nye sæson med to sejre.

Emner: R

Få besked, når nye artikler udkommer

0 kommentarer

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.