Slutspilsbilledet efter uge 2

af | 22. september 2015 | Blogs | 5 Kommentarer

Endnu et meget tidligt slutspilsbilled. Efter kun to uger er det Saints banemænd fra uge et som indtager NFC første seed, mens Green Bay Packers er andet seed.

playoff-picture-w2To hold fra NFC South klarer cuttet og ville være i slutspillet. Atlanta Falcons er pt NFCs tredje bedste hold, mens Carolina Panthers er 5. seedet. San Francisco og St. Louis Rams er røget ud, mens Washington og Carolina er inde.

Her er seedningen i NFC.

#1 Arizona Cardinals

#2 Green Bay Packers

Wildcard weekend:

#5 Carolina Panthers @ #4 Dallas Cowboys

#6 Washington Redskins @ #3 Atlanta Falcons

— IN THE HUNT —

#7 Tampa Bay Buccaneers

#8 St. Louis Rams

#9 Minnesota Vikings

#10 San Francisco 49ers

#11 Philadelphia Eagles

#12 Chicago Bears

#13 Seattle Seahawks

#14 New York Giants

#15 Detroit Lions

#16 New Orleans Saints

 

5 Kommentarer

 1. kangaroo

  Siden 1990 er kun 12% af de hold der var 0-2 nået til playoff……

  Nu uden Drew Brees (?) synes det at være en meeeeeeget lang vej for os

  0
  0
 2. Ulrik Gorm Jensen

  Ja umiddelbart ser det ikke godt ud. Specielt Saints spil og Brees skaden, det tegner ikke godt MEN… lad os se efter fire uger.
  Andre hold der også 0-2 er Seattle Seahawks, Philadelphia Eagles, Baltimore Ravens og Indianapolis Colts.

  0
  0
 3. Lars Aanaes

  Forskellen på os og de andre hold er blot, at de andre hold har talent. Uanset hvor meget vi gerne vil ignorere det, så har vi det ikke.
  Brees er småskadet – og var tydeligt at se han var hæmmet fra hittet resten af kampen. Fremadrettet tør jeg ikke spå om hans indsats.
  Vores RBs burde kunne levere noget overordnet set.
  Vores OL spiller som et hul i jorden. Armstead har været dominerende, og han er måske groft sagt den eneste på linjen som kan være sin indsats bekendt. De andre formår hverken at holde Brees oprejst eller at skabe huller til vores løbeangreb. Især det sidste har de været helt væk med.
  Vi har en rutineret mand som Ben Watson som starter og Josh Hill som backup på TE positionen. Ingen af dem har niveauet til for alvor at være starter i NFL, og gør det bedste i TE2 rollen.
  Brandin Cooks har selvfølgelig ikke levet op til forventningerne, men det er også svært når modstanderne gang på gang smider to på ham, da de ikke frygter vores andre WRs.
  Colston er ved at være done – hvilket jeg har sagt i halvandet års tid nu. Coleman har talentet, men skal til at vise det på banen, især med mere sikre hænder. Joe Morgan er “blot” til at løbe dybt – det kunne Usain Bolt også. Willie Snead har jeg håb til – han viser passionen og viljen – men den fumble i weekend minder os bare om igen, at han ikke har fået mange NFL-snaps af en årsag.

  På forsvaret er Akiem Hicks en humørspiller som vidst ikke rigtigt gider at spille fuldtid. Kevin Williams viste klar fremgang mod Bucs. Cam Jordan ligså.
  Vores LBs er meget diskutable. Kikaha har været overraskende god i sin opdækning, men ikke bidraget med det passrush man havde håbet på. Anthony er meget svingende, og bliver til tider fanget i forkerte positioner. Om det er Hawthorne eller Humber der spiller modsat er bedøvende lige meget. De ligner begge to nogen der ikke gider spille. Humber er genial på ST, men ikke i forsvaret.
  Browner er fuldstændig fejlplaceret i Ryans”system”. Breaux har ikke kunne leve op til det håb som var der – primært fordi han med Lewis skadet har fået meget mere ansvar end håbet. Swann leverer lidt positivt i ny og næ, for så at levere endnu mere negativt bagefter.
  Vaccaro har været som man havde forventet. Okay imod løbet, elendig imod kastet. Og om det har været Rafael Bush eller Kenny Phillips som FS (de er begge bedst som SS) er underordnet. Kastet er de ikke stærke imod, og det har været tydeligt.

  Men hey, så er det godt vi i det mindste har en af ligaens bedste puntere…. Det kommer vi bare ikke så langt med.

  Fortsætter indsatsen som den har gjort indtil videre, så kan vi altså sagtens se os nede omkring #1 valget. Det er bestemt muligt, især hvis Brees er mere skadet end hvad Saints prøver at få ud i medierne. Det er surt, synd og irriterende, men en kendsgerning vi bliver nød til at kigge på.

  0
  0
 4. Ulrik Gorm Jensen

  Jeg mener nu også Saints har talent. Jeg syntes at det er for tidligt at tænke ‘number one picks’ 🙂
  Jeg tænker at du har fat i noget af det rigtige vedr. vores o-line. Den burde have været forstærket med tilføjelsen af Max Unger, men det har set forfærdeligt ud for den fem store oppe foran.
  Jeg kunne nu godt lide spillet fra Khiry Robinson, han så ud til at han havde lyst til at ramme nogen (hårdt … rigtig hårdt!) når han løb bolden. Jeg syntes det var helt utroligt at han ikke blev mixet ind før anden halvleg mod Bucs. Mere Robinson mod Panthers tak.
  Tilbage til o-line… de har tilladt 5 sacks, 1 hit og hele 11 QB hurries. Det er alt for meget af en ‘forbedret’ offensiv linje. Jeg håber dette bliver forbedret de næste uger… ellers skulle man måske tænke på en Andrus Peat?!
  Jeg kan godt lide Snead og syntes også han viser noget når han er på banen. Trist at han skulle fumble. Det er rettet mod Panthers.
  Brandon har kostet meget, det viser også bare hvor meget Saints mangler Keenan Lewis… Browner ville levere en bedre figur, hvis han var vores #1 corner.
  Men for en gang skyld var det ikke forsvaret som kostede kampen, det var offence. Det burde kunne fikses.
  Det mest positive er… vi møder et skadesplaget Cowboys hold i uge 5! Har I andre flere positive noter om Saints sæson? post dem endelig – jeg kunne godt bruge dem 🙂

  0
  0
  • Lars Aanaes

   Det var nu også hvis vi ikke forberede os, vi kunne se med #1 😉 Det gør vi vel forhåbentlig.

   Jeg er stadigvæk uenig med forsvaret ikke kostede os sejren. De kostede den ikke i sådan en grad som mod Cardinals, men vi var stadigvæk enormt ringe, og fik stadigvæk alt alt for mange flag. Selvfølgelig var angrebet elendigt. Det nemt når Bucs ikke blitzer (gjorde de 1 gang), og smider resten i opdækning. Når vi så ikke kan få løbet til at virke, er det umulige betingelser for en skadet Brees. Men det var i ligeså stor grad også forsvaret som var dårligt. Denne gang kan de vel dele skylden 50-50.

   Og så er det ikke uge 5, men uge 4 vi møder Cowboys. Vi kan jo håbe, selvom jeg aldrig håber på skader til modstanderen, at Jason Witten også er skadet (han er tvivlsom til uge 3 med forskellige knubs) – så begynder Weeden at få svære betingelser.

   Men med den indsats vi har nu, så føler jeg ikke vi kan vurdere os selv som favoritter i nogen som helst kampe. Og den holdning vil jeg have indtil de leverer en anden indsats på banen.
   Og husk – som Saints-fans må man gerne kritiserer holdet, og også gerne være ekstra hård imod dem. Så længe man stadigvæk støtter op om dem og håber det bedste. Og jeg håber så sandelig vi går 14-2 nu, og vinder SB, men for mig at se er det ikke engang 0,01% realistisk at tænke 🙂

   0
   0

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.

Pin It on Pinterest