Super Bowl XLIX: Saints forbindelser

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 1. februar 2015

super-bowl-xlix

Når New England Patriots og Seattle Seahawks i nat mødes i årets Super Bowl, er der et par tidligere New Orleans Saints spillere på banen. Og endda måske nogle fremtidige Saints spillere.

New England er holdet man skal holde med, hvis man vil holde med tidligere Saints spillere. Patriots har to spillere med som tidligere har spillet for Saints. En starter og en backup, som begge spiller på Patriots forsvar.

#50 Rob Ninkovich, LB, New England Patriots

Ninkovich blev oprindeligt draftet af New Orleans Saints. I femte runde af 2006 draften slog Saints til på den defenive end fra Perdue. I New Orleans kunne man ikke finde den rigtige brug af Ninkovich talenter og han kom til Miami Dolphins i 2007. Her blev det heller ikke til meget succes for Nincovich som i 2008 var tilbage i New Orleans for anden gang. Men heller ikke her fandt Sean Payton og Saints den helt rigtige plads til Ninkovich. I 2009 kom Ninkovich til New England og efter en sæson som backup, blev Ninkovich starter i løbet af 2010. I 2010 startede Ninkovich 10 af 16 kampe. Fra 2011 og frem har Ninkovich været fast starter for Patriots forsvar. Ninkovich har de sidste tre sæsoner haft 8 sacks pr sæson.

#52 Jonathan Casillas, LB, New England Patriots

Jonathan Casillas

Jonathan Casillas mod Jacksonville Jaguars.

Casillas blev ikke draftet i 2009, men signede med New Orleans Saints som undrafted rookie freeagent. Han blev i free agency 2012 signet af Tampa Bay Buccaneers, og spillede tilmeld noget af denne sæson for Bucs, før han i oktober 2014 blev tradet til Patriots for et 5. runde rundevalg. Bucs gav sammen med Casillas i 6. runde valg til Patriots. I sin tid i New Orleans nåede Casillas at starte 8 af de 38 kampe han var del af. Men nok et af de vigtigste spil i Casillas tid, var Saints onside kick i Super Bowl XLIV mod Colts, hvor han officielt er krediteret for at have bolden nederst i bunken af spillere – selvom Chris Reis dog kom op med bolden. Callias har startet 3 af de 8 kampe han har spillet for Patriots i år. Det er dog primært på special teams at Patriots bruger Casillas.

En fremtidig Saint’ kunne ifølge Mike Triplett være Seattle Seahawks CB Byron Maxwell. Triplett har udgivet sin ranking over Saints needs denne offseason og Maxwell kan meget vel være en af de spillere Saints går efter den 10. marts klokken 22:00, når free agency skydes igang.

#41 Byron Maxwell, CB, Seattle Seahawks

Maxwell har i 2014 startet 12 af 13 kampe i den regulære sæson for Seattle Seahawks. Oprindeligt blev Maxwell draftet af Seahawks i 2011 i den sjette runde af draften. Det er blevet til 39 taklinger, 1 forced fumble og 2 interceptions for Maxwell denne sæson. Maxwell hjalp Seahawks nå dette års Super Bowl med en interception af Aaron Rodgers i NFC finalen. Maxwell bliver unrestricted free agent efter denne sæson.

[poll id=”118″]

Få besked, når nye artikler udkommer

0 kommentarer

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.