Badges – Når du svarer i vores forum, vil din Fleur De Lis stige. Jo flere svar jo højere antal Fleur de Lis får du, Who Dat!

Hvordan blev du Saints fan ?

Forside Fora Saints Debat! Hvordan blev du Saints fan ?

Tagget: 

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #23068
  Ulrik JensenUlrik Jensen
  Keymaster
  Points: 143 points
  Rookie

  Hvordan i fandt sporten og hvordan I blev Saints fan?

  Jeg kan jo ligge ud selv. Jeg fandt sporten i 1989/90, i forbindelse med at TV2 viste sammendrag, vist nok om lørdagen (og så fra sidste søndags kampe). Her var bla. Henrik Knudsen kommentator og spillet virkede fra start super interessant.

  Og samtidig med at spillerne havde høje numre både foran og bag på trøjerne (ja og navne), hvilket man jo på det tidspunkt ikke havde i almindelig fodbold. Nå ja, så var der nogle af holdene der spillede deres kampe på gigantiske indendørs stadions. Og et spillede i sort og kom fra New Orleans og de havde en dansk spiller på holdet. Det var stort.
  Og med en farve kominationen sort og guld var genial. Jeg havde kun set almindelig fodbold og her havde dommerne altid den sorte trøje, hvilket også for gjorde holdet specielt.
  … og så var der Dalton Hilliard. Running back med nummer 21! Som ovenikøbet var som poster i det første (og vist nok eneste europæriske) Amerikanske football blad “Touchdown”, som man kunne købe.
  Men derfra fulgte jeg sporten gennem reultater i aviserne og live én gang om året. Når der (først på TV2 og derefter på TV3) blev sendt Super Bowl blev sendt live. Det var stort ZULU i starten af 2000 valgte at sende LIVE kampe… og gennembruddet med Gamepass, hvor man ikke skulle følge alle de andre hold, men kunne se sine Saints LIVE hver søndag (Halleluja!).

  Hvordan blev du Saints fan?

  Who Dat Say Dey Gonna Beat Them Saints? Who Dat?

  #23076
  AvatarSaintsation
  Deltager
  Points: 20 points

  Interessen for football begyndte i 2006 da min startede hos Odense Swans 12 år gammel, som aktiv forældre greb det om sig?? Jeg blev Saints fan 26. Oktober 2008, da vi skulle til vores første NFL kamp, hvor Saints havde “hjemmebane”. Der blev købt masser af Saints gear og Brees trøje⚜️?

  #23077
  AvatarSaintsation
  Deltager
  Points: 20 points

  Hov missede det var min søn der startede til football ?

  #23134
  AvatarNola
  Deltager
  Points: 17 points

  Min interesse for football og for Saints startede tilbage I 2005 da orkanen Katrina hærgede i New Orleans det kulminerede da Saints vandt superbowlen.
  Det har så medført at jeg har været i superdomen 3 gange og set 3 sejre i love it. WHO DAT

  #23135
  Ulrik JensenUlrik Jensen
  Keymaster
  Points: 143 points
  Rookie

  @Saintsnation Har I set andre Saints kampe ? Jeg var også ovre og se Chargers kampen. Det var en fed kamp. Det var Dolphins kampen nu også, men af de to så var Chargers nu fedest 🙂


  @Nola
  Hvilke kampe har du været over og se?

  Who Dat!

  Who Dat Say Dey Gonna Beat Them Saints? Who Dat?

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.