Badges – Når du svarer i vores forum, vil din Fleur De Lis stige. Jo flere svar jo højere antal Fleur de Lis får du, Who Dat!

Tak til GUL KLUD

Forside Fora Saints Debat! Tak til GUL KLUD

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #13569
  kangarookangaroo
  Deltager
  Points: 130 points

  Alt for sjældent får vores forsvar den positive omtale, som de også fremviser:

  30. Cameron Jordan, Edge, New Orleans Saints
  NFL.com-rangering: Ikke top 100
  Bare fordi Saints’ forsvar har været ringe de seneste år, kan det godt indeholde gode spillere. Cameron Jordan er en af de mere oversete defensive-ends i NFL. Han præsterer på et stabilt højt niveau og er en af de få kilder til uro hos Saints. At han ikke er i top 100 på NFLs liste er under al kritik.

  ….og ja Drew er bedre end både Dak og Derek

  28. Drew Brees, QB, New Orleans Saints
  NFL.com-rangering: 16
  Drew Brees er placeret under Dak Prescott og Derek Carr på NFLs liste. Det hører ingen steder hjemme og udløser blot hovedrysten fra os. Brees har måske mistet et par procent over de seneste år, men han er stadig aldeles fremragende. De to andre kommer måske op på det niveau, men Brees er stadig klart NFLs tredjebedste quarterback på nuværende tidspunkt.

  I'm sure when Peyton Manning was growing up he always wanted to throw the TD pass that gave New Orleans a SuperBowl win. Now he has.

  #13570
  Ulrik JensenUlrik Jensen
  Keymaster
  Points: 143 points
  Rookie

  Jeg forstår ikke Jordan var med på NFLs liste. Jeg mener han var nummer 99 på forrige sæsons liste. Med endnu en god sæson tænkte jeg at han var rangere lidt højere dette år.
  Brees placering på GK er fin. Han er forsat en elite QB… og bliver i min bog kun overgået (på nogle dage 🙂 ) af Rodgers og Brady. Ryan er forsat efter under Brees i min bog, men mon @RiseUp ikke har en anden opfattelse 🙂

  Nu har jeg ikke fulgt med på GulKlud, men hvem har udarbejdet deres liste?

  Who Dat Say Dey Gonna Beat Them Saints? Who Dat?

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.