Williams genforenes med Jeff Fisher

af | 17. januar 2012 | 4 Kommentarer

Som Salar har rapporteret forlader Saints defesiv koordinator New Orleans Saints trænerstab her kort tid efter Saints tabte divisional kampen mod 49ers.

I følge Jason La Confora fra NFL.com har Williams besluttet at følge sin gode ven Jeff Fisher (tidligere Tennessee Titans head coach) til St. Louis, hvor Fisher er blevet ansat som head coach. Det virker også sandsynligt at Williams og Fishers sønner bliver at finde i trænerstaben.

La Confora rapportere yderligere at Saints nok godt var klar over at Williams ville være efter sæsonen, da Williams ikke havde underskrevet nogen kontrakt forlængelse.

Yderligere fortæller at Jack Del Rio, som Saints draftede som spiller, er en mulig afløser for Williams. Af andre emner som florere på rygtebørsen lige i øjeblikket er navne som: Winston Moss (Green Bay Packers), Mike Nolan (Miami Dolphins) og  Steve Spagnuolo (tidligere St. Louis Rams).

4 Kommentarer

 1. BoondockSaint

  Can’t help but feeling slighty relieved.

  09/10 sæsonen var konge D, men siden har det simpelthen været ét kæmpe hul. Til at starte med var det løbet vi klarede os dårligt imod, men jeg mener faktisk at vores statistik mod kastet er dårligere end mod løbet (som i forvejen stadig ikke var tilstede) i 11/12 sæsonen.

  Tid til ændring. Nu håber jeg vi rekrutterer en top DC.

 2. Ulrik Jensen

  Jeg ved ikke hvem jeg helst vil have til NO. Nok helst en 4-3 coach, så Vilma kan blive ved med at lede forsvaret.

 3. BoondockSaint

  Mike Nolan tager til Falcons, så ham bliver det i hvert fald ikke.

 4. Ulrik Jensen

  Steve Spagnuolo interviews i dag. Det bliver spænende at se om der kommer noget ud af det. Tommy fra 3+ var noget ærgerlig over Eagles ikke allerede havde hentet ham ind.

Læs mere …

Netflix producerer film om Sean Payton

Netflix producerer film om Sean Payton

Streaming tjenesten Netflix er gået igang med castingen til en ny film om New Orleans Saints head coach Sean Payton. Her er Netflix i samarbejde med Adam Sandlers Happy Madison og Hey Eddie producere filmen "Home Team". Der er i maj casting til filmen, som omhandler...

ReEvaluering af draftklassen 2018

ReEvaluering af draftklassen 2018

NFL afholder årets draft I Cleveland den 29. april 2021 og Saints vælger som nummer 28 i første runde. Saints har nu haft tre fulde sæsoner med 2018 draftklassen. Og det er blevet tid til den årlige reevaluering af draftklassen.

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.