Svar til: Skal vi tænke draft 2015 – nu ?

NOSdk Fora New Orleans Saints forum Skal vi tænke draft 2015 – nu ? Svar til: Skal vi tænke draft 2015 – nu ?

#10090
Avatar photoMorten Krøyer
Deltager
Who Dats: 437 Who Dats
NOSDK RANK Veteran

Selv hvis vi mister Ingram til FA, så tror jeg ikke vi skal være nervøse for running-back positionen – vi har mistet mange gode runningbacks, men stadig kunnet finde nye talenter.
Og så længe den offensive linie er god og vi har en QB som Brees, så skal der ikke et gigant-talent til på RB-positionen for at gøre det godt. Kaste-spillet er for stor en trussel til at et forsvar kan bekymre sig særlig meget om løbespillet.

I forhold til QB tror jeg det er for tidligt at tænke en erstatning for Brees, med mindre han bliver skadet. Har han ikke selv sagt, at han vil spille til han er 45 eller sådan noget – der er altså mange år endnu. Med de bedre beskyttelsesregler der er for QBs tror jeg det er sandsynligt, at vi ser Brees, Brady og Manning blive ved til de er lige så gamle som Favre.
Jeg tror ikke på et ungt QB-talent vil være tilfreds med at være backup for Brees i så mange år.
Der ud over, så må træner-staben have tillid til at Ryan Griffin har noget talent, når man tænker på hvor meget de gjorde for at kunne beholde ham på practice squad.

Jeg tror helt klart, at defense er der hvor vi skal sætte ind. Der er tynd besætning på rigtig mange positioner, omend det begynder at se bedre ud…

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.