NFL DRAFT

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Deuce McAllister og Jahri Evans annoncerer draft picks

NFL har annonceret at 64 tidligere NFL spillere vil annoncerer draft picks i den kommenende draft. I dette års anden runde vil forskellige holds tidligere første rundevalg annoncere picks, mens spillere draftet i de senere runder vil annoncere picks i tredje runde.

REEVALUERING

 

Reevaluering af draftklassen 2016

Se resultater

Indlæser ... Indlæser ...

Reevaluering af 2015 draften

New Orleans Saints havde i 2015 to førsterunde valg i draften. De blev brugt på en offensiv tackle og en inside linebacker. Men hvordan er det gået med Saints 2015 draftklasse? Det for du et overblik over her, samtidig med at du nederst i indlægget har mulighed for at reevaluere 2015s saints draftklasse.

DRAFT ARKIV

I draft arkivet finder du alle New Orleans Saints draftklasser. Spilleren du ser i baggrunden er running back Ricky Williams, som head coach Mike Ditka og New Orleans Saints brugte mere end en hel draft på at hente i 1999. Gå tilbage gennem årerne og find fan karakterer og meget mere informatation om alle Saints drafts.

NFC South draftklasser 2017

Hvem blev draftet i NFC South? I dette indlæg får du det komplette overbliv over alle spillere draftet i NFC South.

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.

Pin It on Pinterest