Om NewOrleansSaints.dk

NewOrleansSaints.dk blev startet i august 2005 og ligesiden har der været skrevet nyheder og blevet debatteret New Orleans Saints football. Denne sides formål er at samle de danske Saints fans, rapportere nyheder og give mulighed for at debat.

Hvis du har tid og lyst så opret endelig en gratis profil og begynd at deltage i skriverierne her på siden.

Med mere end ti år online har siden modtaget indlæg fra mange. En stor tak til alle har skrevet og stadig skriver på siden.

Har du lyst til at skrive om New Orleans Saints på ugentlig, månedlig eller bare en gang om året så skriv os eller kontakt os på mail info@neworleanssaints.dk.

Sidens formål er bla. at debattere, så skriv endelig dine kommenterer til indlæggene eller benyt forummet. Det er gennem dine indlæg og holdninger at NewOrleansSaints.dk bliver et levende og spænende website at besøge.

Hver gang du logger ind på NewOrleansSaints.dk optjener du fan points. Du får bla. point for uploade et Avatar (nederst i profilen), læse indlæg og kommentere og debattere.For at betale omkostningerne i forhold til sitet og for at dække udgifter til præmier i konkurrencer, har vi ind imellem reklameindlæg på siden.

Kontakt

15 + 5 =

NewOrleansSaints.dk er et uafhængigt website, og er på ingen måde tilknyttet NFL eller NFL klubben New Orleans Saints. Alle artikler, blogindlæg mm. er skrevet af sidens skribenter.
Alle New Orleans Saints og NFL logos er registrerede varemærker der tilhører National Football League og New Orleans Saints.

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.