Marques Colston

Marques Colston

Der var nok ikke mange der havde forventet at Marques Colston som blev draftet i 7. runde, skulle vise sig at blive Saints all-time leading receiver for New Orleans Saints. Men “The Quiet Storm” skulle vise sig at være et af de bedste draftvalg nogenside.

New Orleans Saints får endnu en spiller i Pro Bowl

New Orleans Saints får endnu en spiller i Pro Bowl

New Orleans Saints har netop fået tilføjet endnu en spiller til Pro Bowlen. Det er guard Larry Warford som skal spille for NFC. Det er Warfords tredje Pro Bowl. Alle tre Pro Bowls er I hans tid med Saints. Warford spillede alle på nær én kamp for Saints i år. Warford...

Alvin Kamara

Alvin Kamara

I 2017 draften var der mange gode running backs. Jacksonville Jaguars valgte Leonard Fournette (4. overall), Carolina Panthers Christian McCaffrey (8. overall) og Minnesota Vikings Delvin Cook (41. overall). Men New Orleans Saints fandt endnu stjerne i tredje runde af...

Afstemning

Hvilke uniformkombinationer er din favorit? (mulighed for 2 svar)

Se resultater

Indlæser ... Indlæser ...
Wildcard Gameday: Minnesota Vikings

Wildcard Gameday: Minnesota Vikings

Så gælder det. Et års venten efter sidste års “nola no-call” exit. Og to år siden “The Minneapolis Miracle”. Det er tid til at sætte det hele på plads, når New Orleans Saints søndag møder Minnesota Vikings i Superdomen.

Vejen til Super Bowl for New Orleans Saints

Vejen til Super Bowl for New Orleans Saints

New Orleans Saints gjorde hvad de kunne for at få en bye i første runde. Lions og Seahawks var da også millimeter tæt på, at give Saints en den hjælpende hånd som holdet havde brug for.

Free Agency 2020

Free Agency 2020

NFLs free agency periode begynder officielt den 18. marts 2020. I dette indlæg får du overblikket over New Orleans Saints free agency og hvem klubben har skrevet kontrakt med.

GAMEDAY: Carolina Panthers

GAMEDAY: Carolina Panthers

 New Orleans Saints (12-3) er taget til Carolina for at møde Panthers (5-10) i den regulære sæsons sidste kamp.  Panthers er ude af slutspilsbilledet, men Saints har seedning at spille for. Saints er lige nu NFCs tredje seed, og kan bruge en sejr, samtidig med at få...

NFC Playoff seedings scenarier før uge 17

NFC Playoff seedings scenarier før uge 17

New Orleans Saints er før uge 17 placeret som NFCs tredje seed. Og Saints kan ikke blive lavere end tre, pga. af NFC Easts divisionsvinder ikke vil kunne nå Saints. Men hvordan får Saints et af de eftertragtede første runde BYEs?

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.