Badges – Når du svarer i vores forum, vil din Fleur De Lis stige. Jo flere svar jo højere antal Fleur de Lis får du, Who Dat!

Bliv skribent på NewOrleansSaints.dk

af 3. februar 2019NOSdk

Har du lyst til at skrive om New Orleans Saints her på siden? Vi er efterhånden mange, der har fundet ud af at New Orleans Saints er ‘vores’ hold, og vi vil meget gerne have flere med til at dække Saints på NOSdk.

Det er let at være med!

Om du har lyst til at skrive en artikel om ugen, en om måneden eller bare et par gange om året – så skal du være velkommen på skribentholdet.

Vi bruger WordPress som udgivelsesform, og det er let at gå til.

Så har lyst til at skrive om Saints, så kontakt mig via formularen herunder eller på mail, og så bliver du sat i stand til at udgive nyheder på NOSdk.

Vi håber du vil være med til at dække Saints ! Who Dat!

0 kommentarer

Måske syntes du om dette …

Hvad er NewOrleansSaints.dk fan points ?

Hvad er NewOrleansSaints.dk fan points ?

Hver gang du logger på NewOrleansSaints.dk optjener din profil fan points. Du får fanpoints for bla. at kommentere og komme med nye emner i forummet. Herunder kan du se, hvilke aktiviteter der giver din profil fan points. Årsdag. For hvert år du har været medlem,...

Saints Picks 2020

Saints Picks 2020

Så er NewOrleansSaints.dk klar med årets Saints Picks konkurrence. Igen i år har du mulighed for at samle lodder i picks konkurrencen sæsonen igennem.

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.