Svar til: Draft 2016

NOSdk Fora New Orleans Saints forum Draft 2016 Svar til: Draft 2016

#12448
Avatar photoRise up
Deltager
Who Dats: 11 Who Dats
NOSDK RANK Rookie

Jeg tror bestemt at NOS køber 7. valget fra 9’ers på bekostning af et 2. runde valg og 1. runde i 2017. Her tror de at de skal have Paxton Lynch (QB) som fremtidig erstatning for Brees, men bliver noget lange i skæget da Broncos bytter med Baltimore og overrasker alle ved at tage ham med 6. valget… (ok. det er nok bare ønsketænkning). Jeg ved ikke hvor meget jeg skal lægge i rygterne om at de vil have Lynch, men det lyder ganske rigtigt som en klassisk New Orleans tåbelighed… Der er vel ikke nogen der kan stille spørgsmålstegn ved hullerne på forsvaret… Næ… vent… Havde I overhovedet et forsvar?
Men jeg håber I får Lynch. I har jo haft stor succes med at drafte QBs højt… Hvem husker f.eks. ikke… øh… Den sidste startende QB I havde der blev draftet i 1. runde var Kerry Collins (5. valg). Han blev draftet af Panthers (med klubbens første college draft valg i øvrigt) og startede hele 7 kampe for jer… med 5 TDs, 10 Ints og en passer rating på 54,5. Så I skal da helt sikkert reache efter en QB!
Og det kan jo kobles med jeres historiske succes med virkelig at udvikle college QBs. Se f.eks. bare jeres seneste egenudviklede, startende QB der blev draftet, var den legendariske Danny Wuerffel (Who?) . Han startede jo hele 6 kampe for jer – inden han mistede gig’et til… Billy Joe! Altså, man skal helt sikkert være redneck for at hyre en QB der hedder Billy Joe, men at have to QBs på rosteren der heder Billy Joe, så skal man fa’eme være fra New Orleans! I må have ham banjo-spilleren fra Deliverance til at styre jeres spillerindkøb…
I fandt selvfølgelig også u draftede Delhomme. Han gik 3 år på jeres practice squad og i Europa før han kom på banen… og fik to kampe.
Så alt taget i betragtning: Jeres håbløse forsvar og jeres fantastisk track-record inden for udvikling af college QBs, håber jeg da bestemt I trader up og drafter Lynch (specielt fordi jeg ikke kan forestille mig at han er gået ved 12. valget).
Falcons… Aner det ikke. Tror de tager en Safety, efter Moore bliv smidt på porten, men hvem er aner jeg ikke – og jeg er også ligeglad. Hvem gider dog ser college football? Og hvis jeg ikke har set dem, har jeg heller ikke noget forhold til hvem der vil være bedst. Men jeg er ret sikker på at Dan Quinn ved hvad han skal bruge og hvem det skal være… vi har jo kun 5 valg i år, så de skal være skarpe.

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.