Svar til: Draft 2016

NOSdk Fora New Orleans Saints forum Draft 2016 Svar til: Draft 2016

#12481
Avatar photoRise up
Deltager
Who Dats: 11 Who Dats
NOSDK RANK Rookie

Nå, du fik ret, Broncos tradede op for at få Paxton og vores allesammens elskede The Dirty Birds fik deres Safety, så vi fik vel begge ret.

Men hvis nu alle I Bounty-hunter-fans tænker rigtig godt efter, så er der jo 31 andre hold i NFL (I ved nok, den liste med hold der ligger over Aints på defense-ranglisten). Så hvad er jeres syn på draften’s fantasy impact for ligaen?

For at I ikke skal overanstrenge jeres hoveder med at komme på originale idéer, kan jeg da lægge ud:
På den korte bane skal vi glemme de to top QBs, men Elliot kan blive et scoop for Cowboys. Hvis de bibeholder den gode offensive line de har haft de sidste to år bliver han en super 3-down back. Han ryger nok i 2. runde af draften i år (med mindre Ulle er med, da han som så ofte reacher efter rookies).
Coleman hos Browns er landet som en sikker 1. reciever, men jeg er ikke solgt på RGIII som QB i Browns.
Doctson kunne blive interessant, men jeg vil gætte på han bliver draftet sent. Han har trods alt stadig (i skrivende stund) Garcon OG DeSean… + Reed… at kæmpe om targets med. Så næste år kan han blive fin, men han er en lottokupon i 2016.
Så er der en WR til Vikings, men hans success afhænger fuldt ud af om de i Minnisota har magtet at bygge en dome med et tag der holder – revievers der spiller under åben himmel i nord har sjældent gode stats… Nævn f.eks. nogle recievers der rigtig har brillieret hos Seahawks eller Vikings?… nej, vel.
Og Lynch hos Broncos… Hmm. Han kommer til at vinde kampe, men jeg tror ikke på at han vil lave mange FPTS. Han kan dog meget vel blive den første Rookie QB til at vinde (eller blot spille i) Super Bowl. Jeg mener, Denver Hillbillies vandt trods alt SB i Februar reelt set uden en QB, så hvorfor ikke sætte en rookie QB kegle ind i stedet…
Nå, rookie TE’s er spild af tid. De kan blokere i deres rookie og freshman kampagner, men det er vist også det.
Med lidt cherry-picking på resten af feltet finder vi jeres egen Thomas (ja, det kommer fra en Falcons fan). Han vil sikkert have nogle gode kampe, men når det kommer til fantasy er han lige så urørlig som alle de andre saints recievers. Brees bruger så mange forskellige våben at ingen af dem reelt kan draftes til et fantasy hold… med mindre man er Saints fan og altid drafter med hjertet… og som sædvanlig ender i bunden af ligaen (ingen nævnt, ingen glemt).
Og så en sidste lille juvel, som I kan tage med jer til jeres draft (dette kommer for manden der fandt vej til ligaens bedste RB sidste sæson, Devonta Freeman, blot for at kvalificere inputtet): Kenneth Dixon. RB valgt af Ravens som nr. 134. Vent til Forsett igen bliver skadet (har fx en brækket arm pt.) og så bliver Dixon guld værd i 2. halvdel af sæsonen. Han kan løbe, gribe, blocke og er derfor lettere at spille på alle 3 Downs end Taliaferro og Allen. Men det bedste af det hele: Den offensive koordinator heder Marc Trestman! Hvis det lyder for indespist, så var Marc tidligere OC for Bears, og hvordan var det nu lige med deres RB? Hvad hed han nu… åh, han blev også samlet op på mit fantasyhold lige før han slog igennem, så jeg burde kunne huske ham… nårh, ja. Matt Forte. Kastede Bears til Forte? Det tror jeg nok de gjorde! Kan Forsett gribe en bold? Na… ikke specielt godt, for at sige det pænt. Enter: Dixon!… Kan I følge mig eller skal jeg skære det ud i pap? Dixon er et super scoop i de sene fantasy draft runder når I alligevel ikke kender halvdelen af spillerne der er tilbage.

Nå, nok om mit syn på sagen. Hvad ser I?

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.