Svar til: Hvordan blev du Saints fan ?

NOSdk Fora New Orleans Saints forum Hvordan blev du Saints fan ? Svar til: Hvordan blev du Saints fan ?

#23306
Avatar photokangaroo
Deltager
Who Dats: 2,147 Who Dats
NOSDK RANK Pro Football Hall Of Fame

Det var blackandgold.com
– som blev nedlagt af Saints, da flere indlæg på siden blev barske ANGREB på andre og især personer der var ansat i organisationen
Robert Kraul (Bobby) var 100% loyal og kendt for sit “decorum” og på siden RadioFreeSaints blev han kendt for sin DINER-side og sin kærlighed til Lynnyrd Skynyrd.

Min første kamp var nederlaget 15. december 2002 mod Minnesota hvor vi tabte 31-32
Min anden kamp var i Atlanta, hvor jeg mødtes med to saints-fan der var bosat i Atlanta p.g.a. arbejde – Jats er IBM-ansat og teknisk ansvarlig for RadioFreeSaints, den anden var “maniac” som var bestyrer for restaurant Copeland. Er idag manager pæ Copeland i LaFayette. Hans mor stod for frisk Gumbo til Tailgate.
Desværre kæmpe nederlag til Dirty Birds 17-36 og Michael Vick var meget bedre end Aaron

Tredje kamp var omtalte LSU kamp hvor Bobby og hans søn mødte mig i Nola dagen før og vi sammen fik en god middag (Red Fish), kaffe på Cafe Du Monde og senere god musik (Famous Doors) inden vi dagen efter kørte til Baton Rouge.
Det blev et godt minde for Bobby at være tilbage i hans elskede New Orleans (French Quater) og selv om hans helbred ikke var til det fik han en håndrullet cigar.
Nogle har muligvis kendt hans kaldenavn: Talntasty

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.