3 grunde til at Dallas Cowboys slår Saints

Skrevet af Gæsteblogger

Skrevet af Gæsteblogger

den 1. oktober 2015

Endnu blog fra behind enemy lines, denne gang er det Torben Lund Madsen fra Dallas Cowboys Denmark, som fortæller hvorfor Dallas Cowboys slår New Orleans Saints.

1. Dallas Cowboys o-line er stærk

Dallas Cowboys går for, at have en af de bedste o-lines i NFL. Cowboys har 3 1. runde picks på den o-line og den er brølestærk og den åbner i den grad op for Dallas Cowboys løbespil og den giver til tider ualmindeligt meget tid til kaste angrebet, som gør det svært at være forsvar.

Dallas O- line har været lidt ramt af skader i de første kampe, men skulle have alle 5 startere fra sidste sæson tilbage mod Saints. Det kan give løbe- og kasteangrebet den ekstra tid, der gør, at det bliver svært, at holde Dallas offensiv fra at score.

2. Saints forsvar skræmmer ikke

Saints forsvar er absolut til at tale med og ligger samlet nr. 29 i ligaen i yards i mod og det må ikke være spændende læsning, at se ens forsvar har svært ved at forsvare sig mod løbet. Slet ikke når Cowboys formentlig vil prøve, at løbe hen over Saints, da der ikke er den store tiltro til Weeden og hans kastearm.

Dallas runningbacks kan få en stor dag, hvis angrebet kommer til at skabe de løb, som de plejer, mod et Saints forsvar som pt. er det 26. bedste mod løbet.

3. Saints offensiv scorer for få point

Saints plejer, at være et sandt offensivt festfyrværkeri, men i de 3 foreløbige kampe i denne sæson, har offensiven kun magtet i gennemsnit, at sætte 20 point på tavlen. Uanset om det er Brees eller McCown, der starter som QB, så er min forventning, at de skal sætte mere end 20-22 point på tavlen, for at vinde kampen mod Dallas.

Dallas forsvar er ikke på niveau med de bedste i ligaen, men omvendt plejer de ikke, bort set fra sidste kamp, at give mange point væk. Jeg tror derfor, at Saints kan have svært ved, at sætte point på tavlen mod Dallas, hvis ikke Saints offensiv rammer en bedre dag, end de hidtil har gjort i sæsonen.

0 kommentarer

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.