KICK OFF 2024

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

4 grunde til at Buccaneers slår Saints

Skrevet af Gæsteblogger

Skrevet af Gæsteblogger

den 12. december 2015

Grundende til hvorfor jeg tror at Buccaneers vinder over New Orleans Saints søndag den 13. december 2015.

tampa-bay-buccaneers1. Bucs har vundet de sidste to kampe og har troen på at der er en matematisk chance for slutspillet. Selvom Jeg slet ikke regner med dette i år (specielt efter en 2-14 sæson), så ville det været fedt at se holdet i slutspillet igen. Slutspillet som De ikke har været i siden 2007. Jeg sagde inden sæson start at hvis holdet gik 4-12, så var det tegn på forbedring og der ville kunne skabes et håb for bedre tider. Gik holdet 6-10, så var det det Jeg havde forventet og håbet på. Går holdet 8-8 så er det bedre end Jeg havde forventet og Jeg ville være meget tilfreds. Over 8 kampe vundet er dog i mine øjne lidt ønsketænkning. MEN, med et hold der nu ligger 6-6 og med forestående kampe imod New Orleans, St. Louis, Chicago og Carolina, så er der gode chancer for ihvertfald at gå 7-9 i år og en 8-8 er meget muligt i mine øjne. Men så skal kampen imod New Orleans vindes.
Spillerne og trænerne vil med kampen på søndag gøre alt for at holdet for en gangs skyld igen vil have flere vundet kampe end nederlag og derved vise at holdet fra Tampa igen igen er relevante.

  1. På Saints forsvar er der kontinuerligt 8 rookies på forsvaret ad gangen (ifølge Senior Writer/Editor Scott Smith fra buccaneers.com) og det ved Bucs at De skal udnytte hvis der skal points på tavlen. Selvom at vores quarterback Jameis Winston selv er en rookie, så har han virkelig overrasket og har lært utrolig meget siden sæson start. Vi har to friske receivere i Vincent Jackson og Mike Evans. Vores Tight End Austin-Seferian Jenkins er også kommet over sin skade og denne kamp imod New Orleans er hans kamp nummer to. De tre vil alle gerne have bolden og vise hvad De duer til, og taget vores to receivere i betragtning, så er de statisktisk set det bedste receiver duo i ligaen pt. til at få nye første downs. Jeg forventer at vi ser mange passing yards i den forestående kamp.

  2. Runningback Doug Martin. Som skrevet før, så er der 8 rookies på banen af gangen pt. (ifølge Senior Writer/Editor Scott Smith fra buccaneers.com) og indtil videre har De andre hold som Vi har mødt haft det svært ved at stoppe ham. Han har indtil videre 1.133 yards og han viser pt. ingen tendenser til at stoppe der. Pt. er Buccaneers rushing offense det næst bedste i ligaen.
    KILDE: http://www.buccaneers.com/news/article-1/Buccaneers-have-NFLs-No-2-Rushing-Offense/b4fc329d-323e-4122-a635-320028d6b89e

  3. Vores forsvar er godt kørende. Atlanta blev holdt til kun et enkelt touchdown og måtte for resten af Deres points i den sidste kamp nøjes med field goals. Vi mangler dog desværre Linebacker Kwon Alexander. Han er blevet udelukket for de sidste fire kampe eftersom han ved en fejl tog noget som ikke var tilladt i ligaen. Buccaneers har netop signed Linebacker Orie Lemon på grund af Kwon og det bliver spændende at se om han vil udgøre et problem som Drew Brees vil kunne udnytte.
    Vores defensive tackle Gerald McCoy var skadet i kampen imod Atlanta og HVIS han bliver klar som sådan til kampen, så bliver det nok med noget af en forbinding på hans ene arm. Men McCoy kan dog stadig udgøre en trussel overfor Saints O-Line og ham skal man ikke undervurderer her.

Men alt i alt, håber Jeg på en spændende kamp og at det bedste hold må vinde! God kamp til alle Jer Saints Fans 🙂

Christian Olesen
Buccaneers Danmark

0 kommentarer

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.