4 spillere omstruktureres

af | 28. februar 2013

Saints’ front office holder ikke fri i denne offseason. Således er endnu 4 spillere nu blevet omstruktureret, for at gøre plads i 2013’s salary cap.

Der er tale om spillerne WR Marques Colston, G Jahri Evans og Ben Grubbs og LB David Hawthorne. Ingen af omstruktureringerne indebærer pay cuts, men i stedet flytter man en del af spillernes løn fra base salary, til bonuser. Alle spillere får dermed stadig deres fulde løn.

Colston har flyttet $2,8 millioner fra hans salary, til en signing bonus. Evans er gået fra $7,2 millioner til $3,04. Differencen er ligeledes flyttet til en signing bonus. Grubbs har flyttet $4 millioner til signing bonus, så han går fra en salary på $5,2 millioner til $1,2 millioner. Sidst men ikke mindst har Hawthorne flyttet en kommende $3 milloner roster bonus til en signing bonus.

0 kommentarer

Læs mere …

Superdomen skifter sponsor

Superdomen skifter sponsor

Der var ikke gået lang tid før Mercedes-Benz Superdome skiltet var taget ned til Superdomen havde fået ny sponsor.

“Mercedes-Benz” skiltet på Superdome taget ned

“Mercedes-Benz” skiltet på Superdome taget ned

Superdomen i New Orleans hedder officielt ikke længere Mercedes-Benz Superdome. Det blev også visuelt officielt, da typografien udenpå Superdomen i torsdags blev taget ned. Mercedes-Benz har været sponsor på Superdomen i ti år, men indgik i 2017 en aftale med Atlanta...

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.

Pin It on Pinterest