New Orleans Saints 2020 – Hvad er din holdning til holdet? Start en debat i forummet og pust liv i vores community

4 spillere omstruktureres

af 28. februar 2013Nyheder

Saints’ front office holder ikke fri i denne offseason. Således er endnu 4 spillere nu blevet omstruktureret, for at gøre plads i 2013’s salary cap.

Der er tale om spillerne WR Marques Colston, G Jahri Evans og Ben Grubbs og LB David Hawthorne. Ingen af omstruktureringerne indebærer pay cuts, men i stedet flytter man en del af spillernes løn fra base salary, til bonuser. Alle spillere får dermed stadig deres fulde løn.

Colston har flyttet $2,8 millioner fra hans salary, til en signing bonus. Evans er gået fra $7,2 millioner til $3,04. Differencen er ligeledes flyttet til en signing bonus. Grubbs har flyttet $4 millioner til signing bonus, så han går fra en salary på $5,2 millioner til $1,2 millioner. Sidst men ikke mindst har Hawthorne flyttet en kommende $3 milloner roster bonus til en signing bonus.

0 kommentarer

Måske syntes du om dette …

GAMEDAY: Carolina Panthers

GAMEDAY: Carolina Panthers

New Orleans Saints (3-2) tager hjemme imod Carolina Panthers (3-3). Panthers har sidste års backup quarterback Teddy Bridgewater på holdet. Og han har ført Panthers til en overraskende god start på sæsonen.

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.