JimmyGraham

New Orleans Saints måtte se sig slået af San Francisco 49ers efter en spænende kamp, hvor Saints kom tilbage i en kamp, der så ud til at ende med et hail mary mirakel.

Saints var bagud 21-10 ved halvleg. Brandin Cooks og kicker Shayne Graham havde sørget for Saints point. Brees var blevet interceptet og 49ers havde udnyttet fejlen til at sætte point på tavlen. I en første halvleg som var domineret af 49ers.

Mark Ingram havde for tredje kamp i træk over 100 yards i en kamp. Ingram gav Saints en balnceret angreb, med sine 27 løb for 120 yards, gav han gode muligheder for Brees og kaste angrebet.

To Jimmy Graham touchdowns gav Saints momentum og føringen. Men Colin Kaepernick bragte 49ers indenfor filedgoal afstand med et fantastisk spil på fjerde down. Dette udlignede kampen 24-24. Men Saints havde nogle sekunder at afgøre kampen i. Drew Brees fandt på en hail mary endnu engang Graham i endzonen. Men dommerne havde smidt et flag. Dommen lød på offensivt pass interference. Men på de langsomme gengivelse ses det tydeligt at det ikke var tilfældet, derimod glimerede skuespil af 49ers CB Perrish Cox.

I overtime vandt Saints lodtræningen og modtog bolden. Både Saints og 49ers første drive endte uden scoringer. Men et strip af Brees på egen banehalvdel satte 49ers i position til det afgørende fieldgoal. Phil Dawson spark dreje begge veje, men fandt desværre målstængerne og gav 49ers de afgørende 3 point.

Saints Picks: 49ers – 20+ – Shayne Graham – Ramon Humber.

Stillingen i NFC South

New Orleans Saints 4-5

Carolina Panthers 3-6-1

Atlanta Falcons 3-6

Tampa Bay Buccaneers 1-8

MVP mod San Francisco 49ers?

  • QB Drew Brees (0%, 0 Votes)
  • RB Mark Ingram (33%, 4 Votes)
  • TE Jimmy Graham (17%, 2 Votes)
  • CB Keenan Lewis (25%, 3 Votes)
  • ILB Curtis Lofton (0%, 0 Votes)
  • S Rafael Bush (17%, 2 Votes)
  • P Thomas Morstead (8%, 1 Votes)

Antal stemmer: 12

Indlæser ... Indlæser ...

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.

Pin It on Pinterest