Aaron Kromer offensiv koordinator i Chicago

af | 16. januar 2013

Både NFL.com og NOLA.com rapporterer at Saints offensive linje coach og IHC Aaron Kromer har takket ja til et job som offensiv koordinator for Chicago Bears.

Chicago Bears har hyret Marc Trestman som deres nye head coach. Testman og Kromerhar før arbejdet sammen, da de i 2002 var med at at føre Oakland Raiders til superbowl.

Kromer vil sandsynligvis også få ansvaret for den offensive linje i Chicago.

Kromer kom til New Orleans i 2008 som træner for Saints running backs og da Doug Marrone skulle træne Syracuse tog Kromer over som offensiv linje coach. Kromer var headcoach for Saints de første seks kampe i denne sæson, hvor Saints tabte de fire første kampe og vandt de efterfølgende to.

0 kommentarer

Læs mere …

Gameday: Carolina Panthers

Gameday: Carolina Panthers

Efter en helt fantastisk hold præstation mod Green Bay Packers, skal New Orleans Saints nu på sæsonens første “rigtige” udebane besøg.

Saints ramt af skader og Covid-19

Saints ramt af skader og Covid-19

Efter en flot og sikker sejr over mægtige Green Bay Packers, er New Orleans Saints presset på skadesfronten og en Covid-19 udbrud i trænerstaben.

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.

Pin It on Pinterest