Aaron Kromer valgt som head coach

af | 23. august 2012 | 2 Kommentarer

Saints har annonceret at holdet har valgt offensiv linje træner Aaron Kromer til at være head coach mens Joe Vitt er suspenderet de første seks kampe.

Dette meddelte Greg Bensel på sin twitter konto.

Kromer har været træner i 22 år hvor af største delen er brugt på at træne offensive linjer.

Kromer kom til New Orleans i 2008, hvor han havde ansvaret for Saints runningbacks. I 2009 og frem til nu har Kromer så stået for Saints offensive linje.

Emner: Aaron Kromer.

2 Kommentarer

  1. Ulrik Gorm Jensen

    Hvad syntes den dansk whodat nation, er Kromer det rigtge valg?

  2. Avatar

    Det virker fornuftigt. På den måde kan Carmichael og Brees koncentrere sig om angrebet, og Spag kan koncentrere sig og forsvaret, imens Kromer kan have det store overblik.

Læs mere …

Netflix producerer film om Sean Payton

Netflix producerer film om Sean Payton

Streaming tjenesten Netflix er gået igang med castingen til en ny film om New Orleans Saints head coach Sean Payton. Her er Netflix i samarbejde med Adam Sandlers Happy Madison og Hey Eddie producere filmen "Home Team". Der er i maj casting til filmen, som omhandler...

ReEvaluering af draftklassen 2018

ReEvaluering af draftklassen 2018

NFL afholder årets draft I Cleveland den 29. april 2021 og Saints vælger som nummer 28 i første runde. Saints har nu haft tre fulde sæsoner med 2018 draftklassen. Og det er blevet tid til den årlige reevaluering af draftklassen.

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.