New Orleans Saints 2020 – Hvad er din holdning til holdet? Start en debat i forummet og pust liv i vores community

Afstemning: Hvem kommer i playoffs fra NFC South?

af 18. juli 2014Nyheder

NFC-south

Det er altid det store spørgsmål før sæsonen rigtig kommer igang. Hvem har forbedret holdet tilstrækkeligt til at netop deres hold kommer i slutspillet.

En sådan afstemning er måske liiidt forudindtaget på dette site. Men hvis man kunne dele linket til andre NFC South(NFL) interesserede, så vi kan få et så nuanceret billed af hvad NFL fans tror på.

Da tre hold teoretisk kan nå slutspillet, er muligheden for at vælge tre hold selvfølgelig tilstede. Men man kan også vælge et, hvis det er det man tror kommer til at ske i 2014.

Så lad os se hvad I mener derude. Del gerne linket.

Hvilke(t) hold kommer i playoff fra NFC South i 2014?

Se resultater

Indlæser ... Indlæser ...

0 kommentarer

Måske syntes du om dette …

GAMEDAY: Carolina Panthers

GAMEDAY: Carolina Panthers

New Orleans Saints (3-2) tager hjemme imod Carolina Panthers (3-3). Panthers har sidste års backup quarterback Teddy Bridgewater på holdet. Og han har ført Panthers til en overraskende god start på sæsonen.

New Orleans skifter Super Bowl

New Orleans skifter Super Bowl

New Orleans, og New Orleans Saints, skulle have været vært for Super Bowl I 2024. New Orleans vil nu være vært I for Super Bowl LIX I 2025 stedet for. Dette sker for at undgå konflikt med Mardi Gras I 2024.

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.