Akiem Hicks

Skrevet af Ulrik Jensen

Skrevet af Ulrik Jensen

den 23. april 2013

New Orleans Saints valgte i 2012 draften den relativt ukendte defensive tackle Akiem Hicks fra Regina i Canada. Det blev dog kun til tre sæsoner i sort og guld for Hicks.

Fakta om Akiem Hicks

Akiem Hicks

Fulde navn: Akiem Hicks
Født: 16. November 1989
Højde: 196 cm
Position: defensiv tackle
College: University of Regina
Nummer: #76, #96
Kom til Saints: draftet i 3. Runde i 2012.

High school

Hicks gik på Del Campo High School i Fair Oaks.

College karriere

Akiem Hicks startede med at spille for Sacramento City College og blev rekrutteret til LSU. Desværre for Hicks havde LSU brudt nogle rekrutterings regler, hvilket gjorde at Hicks ikke kunne spille for noget college i landet. Hicks blev tilbudt en kontrakt i CFL, men valgte i stedet for at spille for Regina Rams. Efter en sæson blev Hicks draftet af Omaha Nighthawks i United Football League,. Hicks valgte igen at blive i Regina, hvor han i andet året leverede 42 taklinger og 6 ½ sack. Efter en god optræden i East-West Shrine kampen øgede det interessen fra NFL holdene

NFL karriere

New Orleans Saints (2012 – 2015)

2012: Hicks startede ikke nogen kampe for Saints, men spillede med i 14 kampe. Her nåede Hivks at lave 20 taklinger. 10 solo og 10 assists. Lavede en PassD i ude kampen mod Falcons, og en forced fumble ude mod Denver.

New England Patriots (2015)

Hicks blev handlet til New England Patriots for tight end Michael Hoomanawanui i starten af 2015 sæsonen. Her nåede han at spille 16 kampe inden den efterfølgende sæson skrev kontrakt med Chicago Bears. Hicks scorede for Patriots et touchdown. Og var med til at hjælpe Patriots til AFC finalen, som blev tabt til Denver Broncos.

Chicago Bears (2016 – 2021)

Skrev kontrakt med Bears den 13. marts 2016. og var i fem sæsoner starter på defensiv tackle for Bears. Hicks blev valgt sin første Pro Bowl i 2018, hvor han lavede 55 taklinger, 7.5 sacks og 3 forced fumbles. Hicks var også med til at tabe til Saints i slutspillet 2020. Her vandt Saints 21-9.

Tampa Bay Buccaneers (2022 – )

Opdateres ..

Vidste du

Hicks blev tilbudt en kontrakt med Toronto Argonauts fra Canadian Football League. Hicks valgt dog at fortsætte uddannelsen samtidig med at spille for Regina.

Priser og highlights 

Second team all-pro 2018
Pro Bowl (1) 2018

Links

NFL.com

Akiem Hicks på twitter.

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Få besked, når nye artikler udkommer

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.