Akiem Hicks

af 23. april 2013Profil

Fulde navn: Akiem Hicks

Født: 16. November 1989

Højde: 196 cm

Position: defensiv tackle

College: University of Regina

Nummer: #76

Kom til Saints: draftet i 3. Runde i 2012.

 

High school

Hicks gik på Del Campo High School i Fair Oaks.

 

College karriere

Akiem Hicks startede med at spille for Sacramento City College og blev rekrutteret til LSU. Desværre for Hicks havde LSU brudt nogle rekrutterings regler, hvilket gjorde at Hicks ikke kunne spille for noget college i landet. Hicks blev tilbudt en kontrakt i CFL, men valgte i stedet for at spille for Regina Rams. Efter en sæson blev Hicks draftet af Omaha Nighthawks i United Football League,. Hicks valgte igen at blive i Regina, hvor han i andet året leverede 42 taklinger og 6 ½ sack. Efter en god optræden i East-West Shrine kampen øgede det interessen fra NFL holdene

 

NFL karriere

New Orleans Saints

2012: Hicks startede ikke nogen kampe for Saints, men spillede med i 14 kampe. Her nåede Hivks at lave 20 taklinger. 10 solo og 10 assists. Lavede en PassD i ude kampen mod Falcons, og en forced fumble ude mod Denver.

 

Vidste du at …

Hicks blev tilbudt en kontrakt med Toronto Argonauts fra Canadian Football League. Hicks valgt dog at fortsætte uddannelsen samtidig med at spille for Regina.

 

Priser og highlights 

 

Links

NFL.com

Akiem Hicks på twitter.

0 kommentarer

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.