Akiem Hicks

af | 23. april 2013

Fulde navn: Akiem Hicks

Født: 16. November 1989

Højde: 196 cm

Position: defensiv tackle

College: University of Regina

Nummer: #76

Kom til Saints: draftet i 3. Runde i 2012.

 

High school

Hicks gik på Del Campo High School i Fair Oaks.

 

College karriere

Akiem Hicks startede med at spille for Sacramento City College og blev rekrutteret til LSU. Desværre for Hicks havde LSU brudt nogle rekrutterings regler, hvilket gjorde at Hicks ikke kunne spille for noget college i landet. Hicks blev tilbudt en kontrakt i CFL, men valgte i stedet for at spille for Regina Rams. Efter en sæson blev Hicks draftet af Omaha Nighthawks i United Football League,. Hicks valgte igen at blive i Regina, hvor han i andet året leverede 42 taklinger og 6 ½ sack. Efter en god optræden i East-West Shrine kampen øgede det interessen fra NFL holdene

 

NFL karriere

New Orleans Saints

2012: Hicks startede ikke nogen kampe for Saints, men spillede med i 14 kampe. Her nåede Hivks at lave 20 taklinger. 10 solo og 10 assists. Lavede en PassD i ude kampen mod Falcons, og en forced fumble ude mod Denver.

 

Vidste du at …

Hicks blev tilbudt en kontrakt med Toronto Argonauts fra Canadian Football League. Hicks valgt dog at fortsætte uddannelsen samtidig med at spille for Regina.

 

Priser og highlights 

 

Links

NFL.com

Akiem Hicks på twitter.

0 kommentarer

Læs mere …

Dave Waymer

Dave Waymer

Dave Waymer blev draftet af New Orleans Saints i anden runde af 1980s draft. Waymer spillede de efterfølgende 10 sæsoner for Saints, og holder fortsat rekorden for flest interceptions i sort og guld.

Michael Lewis

Michael Lewis

Michael Lewis var i flere sæsoner en konstant trussel i Saints return spil. Men Lewis havde ikke spillet college football og hans vej til NFL var noget anderledes.

Morten Andersen

Morten Andersen

Morten Andersen var i 80erne en af de store grunde til at danskere blev interesserede i “Amerikansk” fodbold. Morten Andersen havde i flere år rekorden som den mest scorende spiller i NFL,. Han blev i 2017 valgt, som den blot anden placekicker ind i NFLs Hall Of Fame.

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.