kenny-stills

New Orleans Saints måtte endnu engang se sig slået på eget græs i Superdomen. Cincinnati Bengals slog Saints med 10-27.

Saints gravede sig kampen igennem dybere og dybere ned i et hul de tll sidst ikke komme op af. Saints havde to lange drives i første halvleg, men kunne ikke score 7 point på nogle af dem. Først scorede Shayne Graham på et field goal, mens Saints forsøgte at gå efter 7 point, men mislykkes på en fjerde down.

Saints var bagud ved pausen 3-13.

I anden halvleg forsatte det mindre gode spil fra Saints. Det eneste positive fra kampen, var måske at Saints Drew Brees kastede en touchdown 9-yard touchdown til wide receiver Kenny Stills. Dette på et tidspunkt, hvor Saints stadig var med i kampen.

Det faldt dog sammen, da forsvaret ikke kunne stoppe Bengals på en 3 down og 18. Bengals offensiv fortsatte med at sætte point på tavlen, mens Brees og kompagni ikke kunne følge med og gøre det samme.

Saints taber dermed førstepladsen i NFC South, og har nogle svære kampe mod henholdsvis Baltimore Ravens og Pittsburgh Steelers.

De rigtige i Saints picks: Bengals, 10+, Shayne Graham, Curtis Lofton.

Stillingen i NFC South.

Atlanta Falcons 4-6

New Orleans Saints 4-6

Carolina Panthers 3-6-1

Tampa Bay Buccaneers 2-8

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.