KICK OFF 2024

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Bengals 27, Saints 10

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 16. november 2014

kenny-stills

New Orleans Saints måtte endnu engang se sig slået på eget græs i Superdomen. Cincinnati Bengals slog Saints med 10-27.

Saints gravede sig kampen igennem dybere og dybere ned i et hul de tll sidst ikke komme op af. Saints havde to lange drives i første halvleg, men kunne ikke score 7 point på nogle af dem. Først scorede Shayne Graham på et field goal, mens Saints forsøgte at gå efter 7 point, men mislykkes på en fjerde down.

Saints var bagud ved pausen 3-13.

I anden halvleg forsatte det mindre gode spil fra Saints. Det eneste positive fra kampen, var måske at Saints Drew Brees kastede en touchdown 9-yard touchdown til wide receiver Kenny Stills. Dette på et tidspunkt, hvor Saints stadig var med i kampen.

Det faldt dog sammen, da forsvaret ikke kunne stoppe Bengals på en 3 down og 18. Bengals offensiv fortsatte med at sætte point på tavlen, mens Brees og kompagni ikke kunne følge med og gøre det samme.

Saints taber dermed førstepladsen i NFC South, og har nogle svære kampe mod henholdsvis Baltimore Ravens og Pittsburgh Steelers.

De rigtige i Saints picks: Bengals, 10+, Shayne Graham, Curtis Lofton.

Stillingen i NFC South.

Atlanta Falcons 4-6

New Orleans Saints 4-6

Carolina Panthers 3-6-1

Tampa Bay Buccaneers 2-8

4 Kommentarer

 1. kangaroo

  UPS
  Kandidat til dårligste: Sean Payton. Jeg ved godt at var det lykkedes at få 7 point på 4.down og 1 midt i 2.quarter var han blevet kaldt uortodoks og spændende, men et fieldgoal til 6-7 havde været korrekt…..
  Det er svært at pege på en MVP – men mon ikke min stemme trods alt vil falde på Lofton – selv om end ikke han havde en fantastisk kamp

  Svar
 2. Salar

  Generelt bekymrende at de kan kollapse som hold – nu også på hjemmebane. Første gang i lang tid jeg har set DB misse to oplagte kast på hjemmebane in the Dome :-O Og D kan fortsat ikke lukke ned for store spil 🙁
  Håber de nu kan rejse sig og overraske alt og alle de næste par kampe, så de står stærkt inden de to altafgørende kampe mod CAR og ATL…

  Svar
 3. kangaroo

  Vi havde 24 first downs mod deres 22 – Brees havde 255 passing yards mod Dalton 220, men Dalton brugte kun 16/22 mod Brees 33 complete of 41 attempt (snit på 7,7 yards) Drew kastede til 9 forskellige spillere, så tilsyneladende har vi forsat et fungerende angreb, men får bare ikke de sidste yards til TD. Mark Ingram fik kun 67 løbe yards på 23 løb, hvilket var hvor de lukkede os effektivt – og uden andre friske RB er vi blevet lidt “en-dimensionelle” omkring løbet

  Svar
 4. Zyan

  Forfærdelig kamp… Forhåbentlig er dette den mega off day vi skal igennem, inden vi igen kommer ind i en streak.
  Var der ikke noget med en rekord til Brees, hvis de vinder imod Ravens, noget med at have slået alle hold? Så kan man da håbe han finder sit storspil frem!

  MVP – Shayne Graham han ramte det ene FG han fik lov at sparke. Jeg kunne enlig godt lide vores spil i på 4. down, nogengange vinder man og andre gange ikke.

  Svar

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.