NFL-hungrende fans må se langt efter den ovale bold i disse måneder, hvor sæsonstarten i september synes urimeligt langt væk. Til gengæld er det nu, du kan fange bookmakerne på ”det forkerte ben”, hvis du allerede har en god fidus til, hvem der flopper og performer i den nye sæson. Der er åbent for odds, og vi giver dig her de bedste betting-muligheder.

Seahawks og Patriots er igen, igen favoritterne fra sæsonstart

Hverken Seattle Seahawks eller New England Patriots lykkedes med at komme i Super Bowl 50. Alligevel har bookmakerne endnu engang rangeret de to hold som de mest sandsynlige til at stå i finalen i februar 2017. Således står Patriots i odds 8,50 til at vinde titlen, mens Seahawks giver marginalt højere odds 9,25. Ikke just imponerende odds med tanke på, hvor uforudsigelig sæsonen og ikke mindst grundspillet er i NFL.

Høje odds på den forsvarende mester

Til gengæld kan du score markant højere odds, hvis Denver Broncos gør det, de gjorde i sidste sæson: Vinder Super Bowl. Her får du pengene hele 17 gange igen, men du skal også lige huske, at Peyton Manning – den bærende kraft på holdet – har lagt livet som quarterback på hylden.

Saints uden store chancer for tiltrængt titel

Og nu vi er på en side med fans af New Orleans Saints, kommer vi selvfølgelig heller ikke uden om bookmakernes dom her. Den er dog hård, da Saints til odds 67 rangeres i den dårligste tredjedel af de 32 hold. Faktisk er der kun seks andre hold med tilsvarende lille chance for at nappe Vince Lombardi-trofæet.

Bookmakere og bonusser til betting på Amerikansk Fodbold

Hvis du allerede nu sidder med idé til, hvem du skal oddse på, har vi listet de tre bedste steder til NFL og Amerikansk Fodbold i det hele taget. Altså også muligheden for at spille på eksempelvis Mermaid Bowl og College Football.

Bet365

Ingen over Bet365. Verdens største bookmaker – og for mange den bedste – tilbyder konsekvent de højeste odds på NFL og i stor udstrækning også College Football. Dertil kommer et enormt udvalg af spiludvalg, som de færreste kan matche. Hvis du kan lide at spille for store beløb, er Bet365 også stedet. Ny kunder modtager en bonuskode til 365.dk på 100 % op til 1.000 kroner.

Unibet

Engang var Unibet mere fokuseret på det skandinaviske marked, men i takt med, at vi i Norden også har fået øjnene op for NFL, er Unibets fokus også vokset markant. Det betyder et stort udvalg af spiller-specials på alle kampe som eksempelvis antal yards af en given spiller. Opretter du en konto, modtager du en velkomstbonus fra Unibet op til 1.500 kroner uden brug af kode. Du kan også gå til Unibet HER og få et ekstra freebet på 100 kroner.

Danske Spil

Som rosinen i pølseenden på vores top 3 har vi Danske Spil. Det er ikke nødvendigvis bedst på NFL, men for dig, som også vil spille på amerikansk fodbold i Danmark, er Danske Spils Oddset ikke til at komme uden om. Her finder du et udvalg på dansk football, som du ikke gør andre steder. Du tilbydes også en noget anderledes startbonus fra Danske Spil på 500 kroner, som frigives i bidder.

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.

Pin It on Pinterest