Blog: Lad os se Grayson!

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 23. december 2015

New Orleans Saints sæson er næsten slut, blot to kampe tilbage, ingen slutspilsmuligheder, en skadet superstjerne… lad os se Grayson!

garrett-graysonSaints draftede Colorado States Garrett Grayson i tredje runde af dette års draft. Grayson er ung og har ikke spillet en snap siden preseason. Alt dette var dog forventet før sæsonen. Brees er starter og bliver forhåbentlig ikke skadet…

Brees var ude med en skulderskade i kampen mod Carolina Panthers, hvor Luke McCown tog over som han skulle, og i øvrigt spillede en fantastisk kamp. Det var meget tidligt på sæsonen, og slutspillet kunne sagtens nåes.

Nu er situationen en anden. Brees har åbenbart en alvorlig fodskade. Saints har intet at spille for. Det er en gylden mulighed for at se hvad Saints har draftet i tredje runde. Saints draftede Grayson som nummer 75 overall. Grayson var den tredje quarterback som blev draftet. De to quarterbacks som blev draftet før Grayson var Jamies Winston (#1-Buccaneers) og Marcus Mariota (#2-Titans).

Det værste der kunne ske var vel, at Saints tabte de sidste to kampe og Saints dermed fik en bedre position i 2016s draft. Men er det så slemt?

2 Kommentarer

 1. kangaroo

  “Det værste der kunne ske var vel, at Saints tabte de sidste to kampe og Saints dermed fik en bedre position i 2016s draft. Men er det så slemt?”

  Jeg er enig i at vi bør se ham i aktion – når muligheden er tilstede
  Som holdet spiller nu vil det nok ikke være op til hans evner om det bliver to nederlag eller to sejre
  Muligvis viser han evner der vil gøre ham til en klar back-up næste år og derfor intet behov for at drafte en QB i 2016…..

  Vi har behov for at bruge ALLE draft på forsvar !!!

  Svar
 2. Ulrik Gorm Jensen

  Det lyder ikke som om vi får Grayson og se mod Jaguars. Brees har udtalt at han vil spille. Det ville være fantastisk at se hvad han Grayson kan i en rigtig ‘betydningsfuld’ kamp… inden at Brees om et par år går på pension. Jeg tænker det er en gylden mulighed, uden noget reelt at spille for og en hel/halvskadet Brees. Hellere det end at se en 30-årig Flynn.

  Svar

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.