New Orleans Saints sæson er næsten slut, blot to kampe tilbage, ingen slutspilsmuligheder, en skadet superstjerne… lad os se Grayson!

garrett-graysonSaints draftede Colorado States Garrett Grayson i tredje runde af dette års draft. Grayson er ung og har ikke spillet en snap siden preseason. Alt dette var dog forventet før sæsonen. Brees er starter og bliver forhåbentlig ikke skadet…

Brees var ude med en skulderskade i kampen mod Carolina Panthers, hvor Luke McCown tog over som han skulle, og i øvrigt spillede en fantastisk kamp. Det var meget tidligt på sæsonen, og slutspillet kunne sagtens nåes.

Nu er situationen en anden. Brees har åbenbart en alvorlig fodskade. Saints har intet at spille for. Det er en gylden mulighed for at se hvad Saints har draftet i tredje runde. Saints draftede Grayson som nummer 75 overall. Grayson var den tredje quarterback som blev draftet. De to quarterbacks som blev draftet før Grayson var Jamies Winston (#1-Buccaneers) og Marcus Mariota (#2-Titans).

Det værste der kunne ske var vel, at Saints tabte de sidste to kampe og Saints dermed fik en bedre position i 2016s draft. Men er det så slemt?

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.

Pin It on Pinterest