Blog: New Orleans Saints uniform

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 26. maj 2015

I en rankings over de bedste uniform kominationer i NFL kommer New Orleans Saints ind på en 18. plads. Det er ESPNs Paul Lukas, som har rangeret alle NFLs hold ud fra deres uniformer i en “Uni Watch Power Ranking“.

uni-watch

Lukas Top 3 består af:

 1. Pittsburgh Steelers
 2. Oakland Raiders
 3. Green Bay Packers

Altså klassiske uniformer… Så hvorfor er New Orleans Saints så langt nede af listen? Ifølge Paul pga. af fire store fejl med uniformen. Bedøm selv om du er enig eller uenig i disse…

 1. Nakken på Saints nike uniform ligner en 80’er neck collar. Her er jeg helt enig med Lukas. Den bør Saints gøre noget ved fra 2016… Min umiddelbare tanke: Helt sort eller hvid alt efter jerseyen.
 2. De sorte bukser bør have en stribe… også enig. En eller anden guld stribe ned langs benet. Og bring Louisiana logoet tilbage på hoften.
 3. Ikke sorte sokker til de sorte bukser. Ikke enig. Behold endelig sokkerne… ikke noget med guld her…
 4. Undgå det helt sorte unifrom. Nej, nej, nej… ikke enig! Det er fantastisk med en all-black kombination, som alternativ…

Saints har dog – ifølge Lukas – den bedste uniform i NFC South (ENIG!). Carolina Panthers er nummer 27, Atlanta Falcons er nummer 28, mens Tampa Bay Buccaneers er 29… Det værste uniform har Jacksonville Jaguars.

Hvad syntes du om Lukas idéer til New Orleans Saints uniform?

4 Kommentarer

 1. kangaroo

  Jeg holder mest af “all black” uniformen – #2 er sort jersey-guld bukser
  Logoet tilbage – absolut

  Svar
 2. Ulrik Gorm Jensen

  Min favorit er efterhånden gået fra den sorte-guld kombination over til den hvide-guld kombo. Jeg tænker også Super Bowlen havde noget af gøre med dette… men rangering er: 1)Hvid/guld 2) Sort/Guld 3)Hel sort 4) Hvid/sort (nej tak!)
  Hvor mange kan huske da Saints havde endnu et alternativ? Som kun blev brugt en enkelt gang på hjemmebane mod Minnesota Vikings.

  Svar
 3. Morten Krøyer

  helt enig med kangaroo – klart “All black” og sort/guld der er mine favoritter.

  Jeg synes dog guld-farven godt kunne være mere gylden – den er nærmest blevet en slags gul på det seneste synes jeg.
  Har en McAllister trøje fra ’09 og det er en klart pænere guld-farve på den end på min nye Colston trøje
  Det kunne da for øvrigt være man også skulle få sig en hvid en.

  Svar
 4. Ulrik Gorm Jensen

  Ja den modanisering af guld farven kom efter skiftet til Nike. Jeg forstod ikke helt, hvorfor dette skete. Men farve justeringen var heller ikke noget jeg var synderligt glad for. Jeg mener ikke 49ers farve har ændret sig så meget(?).

  Svar

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.