Brees deltager ikke i offseason workout

af | 14. april 2012

I næste uge begynder Saints’ frivillige offseason workouts, men holdets hovedperson, QB Drew Brees, vil ikke være at se til træningerne sammen med resten af holdet. Grunden til Brees’ fravær skal findes i det, at Brees og Saints stadig ikke er nået til enighed mht. en kontraktforlængelse og alt tyder på, at dette bliver starten på et holdout fra stjerne QB’en.

Samtidig med disse dårlige nyheder, meldes det fra Saints ejer Tom Benson, der i øvrigt netop har købt NBA holdet New Orleans Hornets, at Saints og Brees er tætte på hinanden i forhandlingerne om forlængelsen af QB’ens kontrakt. Disse to modstridende meldinger vil med rette skabe en del forvirring blandt fans. Lad os håbe på, at Benson’s melding er korrekt, og ikke blot et forsøg på at købe tid, og at Brees snart vender tilbage til holdet med en kontrakt der sikre hans karriere i sort og guld.

0 kommentarer

Læs mere …

Superdomen skifter sponsor

Superdomen skifter sponsor

Der var ikke gået lang tid før Mercedes-Benz Superdome skiltet var taget ned til Superdomen havde fået ny sponsor.

“Mercedes-Benz” skiltet på Superdome taget ned

“Mercedes-Benz” skiltet på Superdome taget ned

Superdomen i New Orleans hedder officielt ikke længere Mercedes-Benz Superdome. Det blev også visuelt officielt, da typografien udenpå Superdomen i torsdags blev taget ned. Mercedes-Benz har været sponsor på Superdomen i ti år, men indgik i 2017 en aftale med Atlanta...

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.

Pin It on Pinterest