Brees deltager ikke i offseason workout

af 14. april 2012Nyheder

I næste uge begynder Saints’ frivillige offseason workouts, men holdets hovedperson, QB Drew Brees, vil ikke være at se til træningerne sammen med resten af holdet. Grunden til Brees’ fravær skal findes i det, at Brees og Saints stadig ikke er nået til enighed mht. en kontraktforlængelse og alt tyder på, at dette bliver starten på et holdout fra stjerne QB’en.

Samtidig med disse dårlige nyheder, meldes det fra Saints ejer Tom Benson, der i øvrigt netop har købt NBA holdet New Orleans Hornets, at Saints og Brees er tætte på hinanden i forhandlingerne om forlængelsen af QB’ens kontrakt. Disse to modstridende meldinger vil med rette skabe en del forvirring blandt fans. Lad os håbe på, at Benson’s melding er korrekt, og ikke blot et forsøg på at købe tid, og at Brees snart vender tilbage til holdet med en kontrakt der sikre hans karriere i sort og guld.

0 kommentarer

Måske syntes du om dette …

Drew Brees kan tangere Tom Brady på søndag

Drew Brees kan tangere Tom Brady på søndag

Quarterback Drew Brees kan på søndag tangere Tampa Bay Buccaneers' Tom Brady i slutspilskampe i træk med et kastet touchdown. Brees kan med ét touchdownkast mod Buccaneers, tangere Bradys 18. kampe i træk. Brett Favre fører med 20 kampe i træk, hvilket Brees...

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.