Brees fortæller holdkammerater at CBA aftalen er tæt ved færdig

af 25. juli 2011Nyheder2 Kommentarer

Drew Brees e-mailede holdkammeraterne sent søndag aften for at fortælle dem at en CBA aftale er tæt på at være færdig rapportere Mike Triplett fra Times-Picayune.

Det tyder på at der nås til enighed mandag og NFL sæsonen vil få en utrolig hurtig start.

En kilde fortæller at træningslejren kunne påbegyndes allerede torsdag.

Brees sendte to e-mails rundt hvor den første email havde en længere timeline for hvordan året skulle påbegyndes end den som kom lidt senere.

Her er links (fra pro football talk) til Brees første og anden e-mail.

EMNER: CBA I lockout

2 Kommentarer

  1. Avatar

    Det er lidt betænkeligt at holdene ikke har et par dage til at skrive kontrakt med deres egne spillere før Free Agency starter !

    Saints har MANGE FA’s

  2. Ulrik Jensen

    Det bliver en hektisk uge. Forhåbentlig kan Saints få skrevet kontrakt med en del af de free agents. Der bliver travlt men mon Mickey Loomis ikke har styr på det :-/

    Jeg har oprettet en Free Agency side hvor man vil kunne få overblik over hvem der er free agents, hvem der bliver signet osv.

Måske syntes du om dette …

Saints spiller kun to preseason kampe

Saints spiller kun to preseason kampe

NFL har annonceret at holdene – indtil videre – kun spiller to preseason kampe denne sæson. Dermed spiller New Orleans Saints kun preseason kampene mod Pittsburgh Steelers og Houston Texans.

Drew Brees siger undskyld!

Drew Brees siger undskyld!

I et interview med Yahoo finance kommenterede Drew Brees på, hvorvidt flere NFL spillere ville knæle ved afspilningen af den amerikanske national melodi. Her udtalte Brees at han aldrig ville være enig med nogen, som ikke respekterede flaget.

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.