Brees fortæller holdkammerater at CBA aftalen er tæt ved færdig

af | 25. juli 2011 | 2 Kommentarer

Drew Brees e-mailede holdkammeraterne sent søndag aften for at fortælle dem at en CBA aftale er tæt på at være færdig rapportere Mike Triplett fra Times-Picayune.

Det tyder på at der nås til enighed mandag og NFL sæsonen vil få en utrolig hurtig start.

En kilde fortæller at træningslejren kunne påbegyndes allerede torsdag.

Brees sendte to e-mails rundt hvor den første email havde en længere timeline for hvordan året skulle påbegyndes end den som kom lidt senere.

Her er links (fra pro football talk) til Brees første og anden e-mail.

Emner: CBA | lockout

2 Kommentarer

 1. Dragon

  Det er lidt betænkeligt at holdene ikke har et par dage til at skrive kontrakt med deres egne spillere før Free Agency starter !

  Saints har MANGE FA’s

  0
  0
 2. Ulrik Jensen

  Det bliver en hektisk uge. Forhåbentlig kan Saints få skrevet kontrakt med en del af de free agents. Der bliver travlt men mon Mickey Loomis ikke har styr på det :-/

  Jeg har oprettet en Free Agency side hvor man vil kunne få overblik over hvem der er free agents, hvem der bliver signet osv.

  0
  0

Læs mere …

Gameday: Carolina Panthers

Gameday: Carolina Panthers

Efter en helt fantastisk hold præstation mod Green Bay Packers, skal New Orleans Saints nu på sæsonens første “rigtige” udebane besøg.

Saints ramt af skader og Covid-19

Saints ramt af skader og Covid-19

Efter en flot og sikker sejr over mægtige Green Bay Packers, er New Orleans Saints presset på skadesfronten og en Covid-19 udbrud i trænerstaben.

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.

Pin It on Pinterest