Brees har fået 10. flest stemmer til pro bowl

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 15. november 2012

Årets probowl afstemninger er i fuld gang. Der er desværre ingen Saints spillere blandt de førerende på deres positioner i NFC.

Hverken Drew Brees, Jimmy Graham eller Thomas Morstead er blandt de førende.

Brees er på NFLs top 10 over stemmer. Brees kommer akurat ind på en 10. plads, men er bagved Green Bay Packers Aaron Rodgers (4.) og Atlanta Falcons Matt Ryan (9.).

Du kan være med til at stemme Drew Brees og de andre Saints spillere til probowl via dette link: http://www.nfl.com/probowl

Få besked, når nye artikler udkommer

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total="false" button_on_newline="false" submit_button_text="TILMELD" custom_font_size="16px" custom_border_radius="0" custom_border_weight="1" custom_button_width="25%" custom_padding="15" custom_spacing="10" submit_button_classes="has-16-px-font-size has-black-border-color has-text-color has-white-color has-background has-black-background-color" email_field_classes="has-16-px-font-size has-black-border-color" show_only_email_and_button="true" success_message="WhoDat! Der er sendt en email for at bekræfte tilmeldelsen. Klik på 'Confirm Follow' for at gennemføre tilmeldingen. Geaux Saints!"]

0 kommentarer

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.