Brees, Hightower nomineret til FedEx priser

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 29. december 2015

New Orleans Saints er repræsenteret i både Air og Ground kategorien denne uge. Drew Brees er nomineret til ugens Air pris, mens Tim Hightower er nomineret i Ground kategorien.

Brees kastede 412 yards mod Jacksonville Jaguars, og ramte på 69,4% af hans kast. Dette er mest blandt de tre nominerede. Washington Redskins Kirk Cousins kastede et touchdown mere end Brees, med fire touchdown kast. Ud over Brees og Cousins er Detroit Lions Matthew Stafford også nomineret.

Brees vandt ugens Air award i uge 8, da Saints slog New York Giants.

Hightower løb for 122 yards på 27 carries. Der ud over scorede Hightower to touchdowns. Dette er flest yards, carries og touchdowns af alle de nominerede. Ud over Hightower er Minnesota Vikings Adrian Peterson (104 yards, 22 carries, 1 touchdown) og Pittsburgh Steelers DeAngelo Williams (100 yards, 17 carries, 1 touchdown) også nomineret.

Du kan hjælpe Brees og Hightower, ved at stemme på dem her.

4 Kommentarer

 1. kangaroo

  Håber at se Tim Hightower på holdet næste sæson – sammen med Mark Ingram
  – synes ikke vi har behov for at se på RB i draften (CJ Spiller og Cadet som backup?)

  Jeg er ikke færdig med Drew Brees (selv med en løn check på 30 mill) – se ham gerne forsætte
  Sean Payton har været i NOLA i 10 år og har muligvis interesse for et “bedre job” – men jeg ser ham gerne forsætte

  Vores WR-korps har savnet lidt – men Snead har været positiv, kan håbe på udvikling for Cooks
  Maques Colston er efter min mening forsat ok til endnu en sæson (nok kun en) – men Coleman har været et bust
  Vores TE synes gode som både receiver og blocker og O-line vidste i sidste kamp at de forsat har kræfter…..

  MEN
  Vi skal have gjort rent i vores forsvar….
  Ny DC eller som minimum et par solide FA og 3 første pick på defense
  Stephone Antony, Hau’oli, Cameron, Breaux, Ellerbe og Vaccaro (når han er klar) har behov for ekstra hjælp

  Svar
 2. Ulrik Gorm Jensen

  På mig virker det som om at Sean Payton fortsætter i NOLA. Han skal jo også trades (eller Benson slipper ejerskabet af Saints), hvis han skal væk fra New Orleans. Jeg syntes dog han taler og agere som en mand der arbejder hårdt for at Saints bliver bedre i 2016. Jeg tror at Saints og Brees bliver enige om at forlænge hans kontrakt, og frigive noget capspace derigennem.

  RBs… vores stærkeste gruppe. Cadet lignede det vi skulle have haft fra CJ Spiller. Og Hightower viser sit gamle spil fra Cardinals tiden. Det er en stærk gruppe, som vi ikke have behov for at justere… måske trade/cutte spiller?!

  Jeg er meget enig i at vi skal opgradere forsvaret. Men jeg syntes vi ser et bedre forsvar, end det under Rob Ryan. Om Dennis Allan skal have opgave permanent, det kunne godt ligne det. Men jeg syntes det ser godt ud med alle de unge spillere, som ud over dem du har nævnt også tæller: Swann, Edebali, Richardson, Dividson og Gwecham som jeg syntes ser ud til at bevæge sig i den rigtige retning. Det bliver også interessant at se PJ Williams og Davis Tull kan næste sæson.

  Svar
 3. Morten Krøyer

  Der kommer til at være running backs der ryger ud – det bliver interessant at se hvem der kommer til at blive på holdet. Khiry Robinson har efter min mening gjort det godt, når der har været behov for ham. Men man må også sige, at både Hightower og Cadet har klaret det fint.

  Det største need i draft eller FA må være defensiv og offensiv linie. Hvis ellers vi får kenan Lewis tilbage og dermed kan smide browner ud, så er startende CBs på plads, men der er også brug for dybde på den position

  Svar
 4. Ulrik Gorm Jensen

  Jeg tænker vores RB ranking ser således ud for 2016… 1) Ingram 2) Khiry Robinson 3) Tim Hightower 4) Travaris Cadet 5) Marcus Murphy 6) CJ Spiller… Jeg tror Spiller ryger.
  Jeg tror også Saints skiller sig af med Browner i offseason. Du har en god pointe omkring den offensive linje. Der hedder det vel? Armstead, Lelito, Unger, Evans(?), Peat…
  Keenan Lewis og Delvin Breaux er jeg meget glad for, men derefter skal vi have dybde. Damian Swann er jeg bekymret for, tre hjernerystelser er meget… Men jeg glæder mig til at se PJ Williams.

  Svar

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.