Brees holder ikke evigt, men der er noget at bygge på

Skrevet af Redaktionen

Skrevet af Redaktionen

den 19. maj 2019

10. september går det løs igen. Brees, Morstead, Cook og alle de andre løber ind på Mercedes Benz Superdome for at tage imod Houston Texans, i den første kamp i 2019-sæsonen. Skal man tro de fleste bookmakere så kan det blive en rigtig interessant sæson vi går ind i. Hjalte Froholdt og New England Patriots er, desværre, stadig storfavoritterne til at løfte trofæet i starten af 2020. Men Saints er bestemt ikke et hold, som folk tør afskrive, når det kommer til at være førsteudfordrer til Tom Brady og co. Sammen med Chiefs og Rams, udgør Saints det nærmeste forfølgerfelt. Så der skal ikke meget til.

Kilde: Unsplash

Efter et par jævne sæsoner fra 2014-16, hvor holdet gik 7-9, 7-9 og 7-9, gik det fremad i 2017 med 11-5 og 13-3 i 2018. Det gik også lige så stille fremad efter den regulære sæson. Efter tre sæsoner uden kvalifikation til playoffs, nåede vi til Divisional Playoffs i 2017, hvor Vikings blev endestationen (24-29), og sidste sæson gik vi hele vejen til kampen om NFC Championship. Her stod Rams desværre i vejen i et overtidsnederlag på 26-23. Men med ja-hatten på, er der bestemt et stærkt hold at bygge på. Så det er ikke uden grund, at Saints ligger så højt oppe i førerfeltet. Efter at have hentet den defensive Marcus Davenport (UTSA), wide receiver Tre’Quan Smith (Central Florida) og offensive tackle Rick Leonard (Florida State), er noget af bredden styrket. 

Kilde: Unsplash

De fleste havde forventet, at Saints ville hente en Quarterback. For selvom Drew Brees absolut stadig er en klassespiller, er han også en spiller der er oppe i alderen. Tingene kan stadig ændre sig, men pt. vil tiden vise, om Brees kan holde niveauet, om Bridgewater, der fik debut sidste sæson, er klar til at tage mere over, eller om det har været en fejl ikke at styrke bredden på positionen. I har her på siden givet draften en middelkarakter, så kaster i jer ud i sporstvæddemål på fx bet365, kan i vise eksperterne, om de har ret i at Saints stadig er at regne for favoritter, eller om holdet er lidt for tyndt på de forkerte pladser.

Sæsonen kan blive Brees sidste, efter han blev startende quarterback i 2006, har han udviklet sig til en institution på holdet. Og hvem end der skal overtage, uanset hvornår der skal overtages, vil have enorme sko der skal fyldes ud. Spørgsmålet er, om der skal trades opad til næste års draft, eller om der i løbet af sæsonen vil komme en mulighed for at hive et nyt navn ind, der kan sikre Saints’ fortsatte fremgang i de næste sæsoner.  Mon ikke Brees og de andre vil vise, at det ikke er uden grund, at man betegnes som et af de absolutte tophold. En skadesplaget Aaron Rodgers fra Packers, og en aldrende Tom Brady fra New England viser også, at Saints ikke er det eneste hold, der nok skal ud og forstærke sig snart på positionen. Så det kan blive spændende at se, hvem der ender hvor.

Emner: R

0 kommentarer

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.