Brees om Saints receivers

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 27. juni 2015

New Orleans Saints mini camp er veloverstået. Her er hvad Drew Brees havde at sige om Marques Colston og alle de andre wide receivers på Saints roster.

Brees fortæller i interviewet at han forventer og håber at spille sammen med Marques Colston i mange år frem. Brees fortæller også at fjerde års spiller Nick Toon kan få et gennembrud i den kommende sæson.

Brees fortæller at Brandin Cooks er endnu bedre en sidste sæson, og at han vil være endnu bedre end sidste sæson. Brees forsætter med at Cooks er svær at dække, hurtigere end sidste sæson og har en endnu bedre forståelse af angrebet.

Få besked, når nye artikler udkommer

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total="false" button_on_newline="false" submit_button_text="TILMELD" custom_font_size="16px" custom_border_radius="0" custom_border_weight="1" custom_button_width="25%" custom_padding="15" custom_spacing="10" submit_button_classes="has-16-px-font-size has-black-border-color has-text-color has-white-color has-background has-black-background-color" email_field_classes="has-16-px-font-size has-black-border-color" show_only_email_and_button="true" success_message="WhoDat! Der er sendt en email for at bekræfte tilmeldelsen. Klik på 'Confirm Follow' for at gennemføre tilmeldingen. Geaux Saints!"]

0 kommentarer

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.