Brees om Saints receivers

af | 27. juni 2015

New Orleans Saints mini camp er veloverstået. Her er hvad Drew Brees havde at sige om Marques Colston og alle de andre wide receivers på Saints roster.

Brees fortæller i interviewet at han forventer og håber at spille sammen med Marques Colston i mange år frem. Brees fortæller også at fjerde års spiller Nick Toon kan få et gennembrud i den kommende sæson.

Brees fortæller at Brandin Cooks er endnu bedre en sidste sæson, og at han vil være endnu bedre end sidste sæson. Brees forsætter med at Cooks er svær at dække, hurtigere end sidste sæson og har en endnu bedre forståelse af angrebet.

0 kommentarer

Læs mere …

Gameday: Carolina Panthers

Gameday: Carolina Panthers

Efter en helt fantastisk hold præstation mod Green Bay Packers, skal New Orleans Saints nu på sæsonens første “rigtige” udebane besøg.

Saints ramt af skader og Covid-19

Saints ramt af skader og Covid-19

Efter en flot og sikker sejr over mægtige Green Bay Packers, er New Orleans Saints presset på skadesfronten og en Covid-19 udbrud i trænerstaben.

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.

Pin It on Pinterest