Bryan Bresee

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 20. maj 2023

New Orleans Saints draftede defensiv tackle Bryan Bresee i 2023 draft, som nummer 29 overall.

FAKTA OM Bryan Bresee

Bryan Bresee ved New Orleans Saints rookie minicamp.
Bryan Bresee

Fulde navn: Bryan Bresee
Født: 6. oktober 2001 i Damascus, Maryland
Højde: 196 cm
Position: defensiv tackle
College: Clemson Tigers
Nummer: 90
Kom til Saints: via draften i 2023, valgt som nummer 29.

HIGH SCHOOL

Bresee spillede for Damascus High School i Maryland, hvor han var en fire-årig starter på holdet. Han blev udnævnt til Gatorade Maryland Player of the Year i 2019, efter at have hjulpet sit hold til at vinde sit fjerde statsskole mesterskab i træk.

Bresee var en utrolig alsidig spiller på high school-niveau og spillede både som forsvarslinjemand og tæt ende på angrebet. Han var kendt for sin fysiske styrke, sin hurtighed og sin evne til at tackle modstanderne på en effektiv måde. Hans succes på high school-niveau var en af grundene til, at han blev en af de mest eftertragtede rekrutter i sin klasse og modtog tilbud fra flere af de bedste college-fodboldprogrammer som fx. Georgia, Ohio State og Alabama.

COLLEGE

Bryan Bresee spillede sin første sæson for Clemson Tigers i 2020. Han var en nøglespiller på et forsvar, der var blandt de bedste i college-fodbold.

Bresee spillede i alle 12 kampe i sin første sæson og startede i syv af dem. Han registrerede 33 tacklinger, seks tackle for tab af yards og fire sacks i løbet af sæsonen. Hans præstationer gjorde ham til en af de bedste rookie-forsvarsspillere i Atlantic Coast Conference (ACC), og han blev udnævnt til ACC Defensive Rookie of the Year.

Bryan Bresee for Clemson Tigers
Bryan Bresee for Clemson Tigers.

Bresee var kendt for sin fysiske styrke, hurtighed og eksplosivitet på banen. Han var en dominerende spiller, der kunne presse quarterbacken og stoppe løbet på samme tid. I 2021 pådrog Bresee sig en ACL skade, og spillede dermed kun fire kampe. I 2022 missede Bresee også flere kampe pga. en skade, samt sygdom i familien. Bresees lille søster, Ella, døde efter at være blevet ramt af kræft i hjernen.

NFL

NEW ORLEANS SAINTS (2023- )

2023. Opdateres…

VIDSTE DU …

Bresee er også en dygtig musiker og spiller guitar i sin fritid. Hans yngre bror Aaron Bresee er en talentfuld high school football spiller.

PRISER OG HIGHLIGHTS

ACC Defensive Rookie of the Year (2020)

First-team All-ACC (2020)

Second-team All-ACC (2022)

Third-team All-ACC (2021)

LINKS

Profil på NFL.com

Profil på Pro-football-reference

Få besked, når nye artikler udkommer

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total="false" button_on_newline="false" submit_button_text="TILMELD" custom_font_size="16px" custom_border_radius="0" custom_border_weight="1" custom_button_width="25%" custom_padding="15" custom_spacing="10" submit_button_classes="has-16-px-font-size has-black-border-color has-text-color has-white-color has-background has-black-background-color" email_field_classes="has-16-px-font-size has-black-border-color" show_only_email_and_button="true" success_message="WhoDat! Der er sendt en email for at bekræfte tilmeldelsen. Klik på 'Confirm Follow' for at gennemføre tilmeldingen. Geaux Saints!"]

0 kommentarer

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.