Buccaneers 31, Saints 37 OT

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 5. oktober 2014

Khiry-robinson

Running back Khiry Robinson scored det afgørende touchdown i overtime.

New Orleans Saints vandt sæsonens anden sejr, da Saints slog rivalerne fra Tampa Bay Buccaneers med 37-31 i overtime.

Drew Brees blev den hurtigste spiller som nåede 40,000 yards for en klub. Brees nåede det på 132 kampe. Dette er hurtigere end bla. Payton Manning(154) og Tom Brady(162).

Brees havde ellers ikke den bedste kamp. Han kastede hele tre interceptions. To af disse resulterede i to Tampa Bay touchdowns.

Saints blev af en del skader. Den mest mærkbare, var da Jimmy Graham modtog nogle hårde taklinger, som resulterede i at Saints trænere trak ham ud af kampen. Graham blev ført i omklædningsrummet for at få foretaget røgenten undersøgelser af hans skulder. Graham kom ikke tilbage i kampen. Der ud over mistede Saints også Jonathan Goodwin i første halvleg. Goodwin kom heller ikke tilbage.

Det så sort ud for Saints, som havde smidt i komfortabel føring væk, og ladet Tampa Bay overtage kampen. Junior Galette og Saints forsvar pressede Bucs offense tilbage og Galette kunne med 6:44 igen vende momentum i kampen med en safety.

Brees formåede dog ikke at skre Saints sejren i slut minutterne. Men i overtiden vandt Saints lodtræningen. Brees første Saints ned af banen, og Khiry Robinson kunne efter en godt drive highsteppe ind i endzone, og dermed sikre Saints sejren.

I NFC South to andre kampe, vandt Carolina Panthers 31-24 over Chicago Bears, mens Atlanta Falcons tabte 20-30 til New York Giants.

Stillingen i NFC South

Carolina Panthers 3-2

Atlanta Falcons 2-3

New Orleans Saints 2-3

Tampa Bay Buccaneers 1-4

Denne uges rigtige i Saints Picks blev: Saints, 30+, Shayne Graham og Kenny Vaccaro. Du kan se stillingen her.

3 Kommentarer

 1. kangaroo

  Selv om jeg ikke fik ret i et eneste af mine tip – er jeg glad for en smal sejr i OT
  – men dette burde de have gjort bedre

  Er lidt bekymret for Jimmy Graham, heldigvis trådte Ben watson til med en elite præstation
  Jeg er også lidt bekymret for Drew Brees = 3 interception ???

  Svar
 2. Ulrik Gorm Jensen

  Arh. Du ramte da Saints 😉
  Jeg er meget enig. Brees har ikke set ud som… Brees. De to interceptions ser ikke gode ud. Men fantastisk at se at han ikke er påvirket af, sit dårlige spil til sidst, hvor i OT så forholdsvis sikker ud.
  Bye ugen kommer måske på et ok tidspunkt for Saints, specielt med skaden til Graham, Godwiin og alle de andre på den forholdsvis lange skadesliste. Nu venter der bare svære kampe mod Lions og Packers efter BYE ugen.

  Svar
 3. Zyan

  Who Dat! Junior Galette <3

  Håber snart vi ser den "rigtige" Brees igen.. I 1Q ville han normalt have banket to bolde ind i endzonen og så havde vi haft 14, i stedet for de 6 – hvilket gjorde kampen aaaalt for tæt… De 3 INT's var heller ikke gode, men jeg er optimistisk, Brees kommer tilbage i topform også må vi håbe Jimmy snart er tilbage 🙂

  Svar

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.