Buccaneers Mike Evans suspenderet én kamp

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 20. september 2022

Tampa Bay Buccaneers wide receiver Mike Evans er blevet suspenderet én kamp for sin rolle i det store slagsmål i kampen mellem New Orleans Saints og Buccaneers.

NFL Communications skriver følgende:

Mike Evans fra Tampa Bay Buccaneers er blevet suspenderet uden løn for én kamp for overtrædelser af unødvendig ruhed og usportslige opførselsregler i søndagens kamp mod New Orleans Saints.

NFLs vicepræsident for fodboldoperationer Jon Runyan udstedte suspenderingen for en overtrædelse af regel 12, afsnit 2, artikel 8(g), som forbyder “unødigt at løbe, dykke ind i, skære eller kaste kroppen mod eller på en spiller, der er ude af spillet eller ikke med rimelighed burde have forudset en sådan kontakt fra en modstander, før eller efter bolden er død,” samt Regel 12, Sektion 3, Artikel 1, som forbyder enhver handling, der er “i modstrid med de almindeligt forståede principper for sportsånd. ”

I et brev til Evans skrev Runyan: “Efter et spil var slut, gik du mod din sidelinie. Da du lagde mærke til, at dine holdkammerater var involveret i en konfrontation med Saints’ spillere, løb du mod det område på banen og kastede voldsomt din krop ind i og slog en intetanende modstander, som var en del af den konfrontation. Du væltede din modstander til jorden, og der opstod en nærkamp med spillere fra begge hold. Din aggressive adfærd kunne have forårsaget alvorlig skade på din modstander og afspejler tydeligvis ikke de høje standarder for sportsånd, der forventes af en professionel.”

Evans vil være berettiget til at vende tilbage til Buccaneers’ aktive liste mandag den 26. september efter holdets kamp mod Green Bay den 25. september. I henhold til den kollektive overenskomst kan Evans appellere suspensionen. Enhver appel vil blive hørt og afgjort af enten Derrick Brooks eller James Thrash, er de høringsofficerer, der i fællesskab er udpeget og kompenseret af NFL og NFLPA til at afgøre appeller af spillerdisciplin på banen.

– NFL Communications

UPDATE:

0 kommentarer

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.