Cadet når Saints 53 mand roster

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 1. september 2012

7 Kommentarer

 1. Ulrik Gorm Jensen

  Saints er dyb på RBs… Thomas, Sproles, Ingram, Ivory og Cadet… WoW!

  Svar
  • Stefan Vestergaard

   Godt jeg ikke har nogen af dem på mit fantasy hold 😀
   Men man kan ikke få for mange RBs, det kan forvirrer holds D, med deres forskellige løbestile !

  • Ulrik Gorm Jensen

   Ja det er svært at vælge en mellem dem, umiddelbart tror jeg Sproles kommer til at gøre det bedst rent fantasy mæssigt. Men jeg har nu Pierre Thomas i en liga 🙂
   …5 dage til #Kickoff.

  • Stefan Vestergaard

   Jeg tør godt nok ikke drafte nogen Saints RB i fantasy. Ikke fordi de er dårlige, men fordi de er så mange der deler om carries ! 🙂

  • Ulrik Gorm Jensen

   Meget præcist. Det er noget nemmere med Arian Foster, Adrian Peterson eller MJD som får bolden på størstedelen af henholdsvis Texans, Vikings eller Jaguars løb.

 2. Salar

  Bliver spændende at se Drew Brees udnytte muligheden for både at kaste og løbe bolden – det vil alt andet lige ligge et større pres på modstandernes D! De har jo i forvejen svært ved at dæmme op for hans kastespil ;-))

  Og det bliver meget spændende at se hvor stor en skade hele Bountygate egentlig har gjort på Saints. Håber de vil steppe up for at bevise de kan præstere uanset hvad og vil stå endnu stærkere sammen, så vi forhåbentlig vil se dem i SB på hjemmebane næste år!!

  WHO DAT?!

  Svar
  • Ulrik Gorm Jensen

   Mht. til bountygate, så er jeg noget spændt til at se 3+ indslag om dette. De ville komme det i løbet af deres kl. 22 kamp mellem 49ers og Packers.

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.