Can’t Guard Mike: Michael Thomas forsætter med at sætte rekorder

af | 18. november 2019

New Orleans Saints wide receiver Michael Thomas modtog bolden otte gange for 114 yards og et touchdown i Saints’ 34-17 sejr over Tampa Bay Buccaneers.

Thomas har nu grebet 94 bolden denne sæson og overgår nu Pro Football Hall of Famer Marvin Harrison (89 bolde i 2002) og Julio Jones (89 bolde i 2015) for flest grebne bolde af en spiller de første 10 kampe i en sæsonen i NFL historien.  

Thomas, som nu har flest grebne bolde (415) af en spiller i de første fire sæsoner i NFL. Er nu også den første spiller i NFL historien med mindst 90 grebne bolde i hver af sine første fire sæsoner. 

Thomas er på vej til at blive den spiller i NFL historien som griber flest bolde i én sæson. Rekorden holdes lige nu af Marvin Harrison med 143 grebne bolde. Harrison satte rekorden i 2002.

0 kommentarer

Læs mere …

Saints Picks 2021

Saints Picks 2021

Så er NewOrleansSaints.dk klar med årets Saints Picks konkurrence. Igen i år har du mulighed for at samle lodder i picks konkurrencen sæsonen igennem. I år er gevinsten at købe for 60 Euro på NFLshop Europe ! Hvad går Saints Picks ud på? Picks går...

Så starter Saints Training Camp

Så starter Saints Training Camp

Football er tilbage… eller rettere nu starter Saints deres training camp. Dermed skal der også findes svar på en masse spørgsmål, som netop denne sæson står ubesvaret hen.

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.

Pin It on Pinterest