New Orleans Saints 2020 – Hvad er din holdning til holdet? Start en debat i forummet og pust liv i vores community

Can’t Guard Mike: Michael Thomas forsætter med at sætte rekorder

af 18. november 2019Nyheder0 Kommentarer

New Orleans Saints wide receiver Michael Thomas modtog bolden otte gange for 114 yards og et touchdown i Saints’ 34-17 sejr over Tampa Bay Buccaneers.

Thomas har nu grebet 94 bolden denne sæson og overgår nu Pro Football Hall of Famer Marvin Harrison (89 bolde i 2002) og Julio Jones (89 bolde i 2015) for flest grebne bolde af en spiller de første 10 kampe i en sæsonen i NFL historien.

Thomas, som nu har flest grebne bolde (415) af en spiller i de første fire sæsoner i NFL. Er nu også den første spiller i NFL historien med mindst 90 grebne bolde i hver af sine første fire sæsoner.

Thomas er på vej til at blive den spiller i NFL historien som griber flest bolde i én sæson. Rekorden holdes lige nu af Marvin Harrison med 143 grebne bolde. Harrison satte rekorden i 2002.

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Måske syntes du om dette …

GAMEDAY: Carolina Panthers

GAMEDAY: Carolina Panthers

New Orleans Saints (3-2) tager hjemme imod Carolina Panthers (3-3). Panthers har sidste års backup quarterback Teddy Bridgewater på holdet. Og han har ført Panthers til en overraskende god start på sæsonen.

New Orleans skifter Super Bowl

New Orleans skifter Super Bowl

New Orleans, og New Orleans Saints, skulle have været vært for Super Bowl I 2024. New Orleans vil nu være vært I for Super Bowl LIX I 2025 stedet for. Dette sker for at undgå konflikt med Mardi Gras I 2024.

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.