Cesar Ruiz fik snaps som center

af | 24. august 2020

Så kom dagen hvor New Orleans Saints første runde valg Cesar Ruiz fik chancen for at spille hans naturlige plads. Ruiz fik igår for første gang i Saints training camp, mulighed for at vise hvad han kunne bidrage med på center positionen.

Ruiz så ikke ud til at have problemer med spillet på positionen. Men da det var Drew Brees‘ off-day, så har Saints endnu ikke set samspillet mellem Saints startende quarterback og første runde valget.

Ruiz havde trænede i nogle en-mod-en snaps mod Malcolm Brown, men så også ud til at klare den opgave unden problemer.

Selvom Erik McCoy har været center for Saints de første fem dage i training camp, og muligheden for Ruiz til at overtage center positionen syntes svær. Så er det endnu ikke fastlagt, hvem der er Saints startende center mod Tampa Bay Buccaneers i uge et.

0 kommentarer

Læs mere …

Så starter Saints Training Camp

Så starter Saints Training Camp

Football er tilbage… eller rettere nu starter Saints deres training camp. Dermed skal der også findes svar på en masse spørgsmål, som netop denne sæson står ubesvaret hen.

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.

Pin It on Pinterest