Chargers henter Patrick Robinson

af 20. marts 2015Free agency3 Kommentarer

San Diego Chargers har hentet Saints tidligere første runde valg cornerback Patrick Robinson.

Robinson har underskrevet en 2-årig kontrakt med holdet fra det sydlige Californien. En kontrakt som skulle være $2 millioner værd.

Dermed siger Saints farvel til deres første rundevalg fra 2010. Robinson blev valgt som nummer 32, efter Saints superbowl sejr.

 

 

3 Kommentarer

 1. kangaroo

  Ikke en starter type – men en rigtig god back-up
  Ham kunne vi godt bruge, men…..

  Lønkrav skal passe til talent

 2. Ulrik Gorm Jensen

  Jeg syntes generelt altid det ærgerligt, når første runde valgene Saints har fortaget forlader holdet. Der ud over spillede Robinson også i #21, mit nummer så…
  Robinson overvejede vist også at blive i New Orleans, men det er helt sikkert at Saints ikke havde råd til at betale Robinson, det Chargers giver ham.
  Det bliver interessant at se om Saints vælger en cornerback i første runde af draften. Eller om Saints cornerbacks på rosteren glider ind på Robinsons plads. Her tænker jeg på anden rundevalget sidste år SJ Baptiste.

  • kangaroo

   Jeg vil tillade mig indtil Saints har valgt, at håbe på: CB TRAE WAYNES i første runde

Måske syntes du om dette …

New Orleans Saints jagter free agent Jadeveon Clowney

New Orleans Saints jagter free agent Jadeveon Clowney

New Orleans Saints er ifølge flere kilder ude efter top free agent Jadeveon Clowney. Historien bliver rapporteret på NFL.com, og Saints er i kamp med Tennessee Titans om det tidligere første valgs underskrift.

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.