Clayton: Ingen fremskridt i Brees forhandlinger

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 8. juli 2012

Ifølge John Clayton fra ESPN er der ingen fremskridt i Drew Brees forhandlinger med New Orleans Saints.

Brees vandt sidste uge en retssag som sikre ham $20 millioner årligt hvis Saints også bruger franchise tag på Brees næste år.

Samtidig har Saints ikke tilbudt Brees en ny kontrakt for at undgå at Brees går på banen i september på en etårig kontrakt. Noget kan skyldes at Saints stab har ferie og nogle arbejder på NBA holdet New Orleans Hornets (som Saints ejer Tom Benson købte tidligere i år).

Men der har ikke været nogle fremskridt i forhandlinger i denne uge og dermed rykker training camp nærmere uden fremskridt i Brees kontrakten.

Få besked, når nye artikler udkommer

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total="false" button_on_newline="false" submit_button_text="TILMELD" custom_font_size="16px" custom_border_radius="0" custom_border_weight="1" custom_button_width="25%" custom_padding="15" custom_spacing="10" submit_button_classes="has-16-px-font-size has-black-border-color has-text-color has-white-color has-background has-black-background-color" email_field_classes="has-16-px-font-size has-black-border-color" show_only_email_and_button="true" success_message="WhoDat! Der er sendt en email for at bekræfte tilmeldelsen. Klik på 'Confirm Follow' for at gennemføre tilmeldingen. Geaux Saints!"]

0 kommentarer

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.