New Orleans Saints 2020 – Hvad er din holdning til holdet? Start en debat i forummet og pust liv i vores community

Clayton: Ingen fremskridt i Brees forhandlinger

af 8. juli 2012Nyheder

Ifølge John Clayton fra ESPN er der ingen fremskridt i Drew Brees forhandlinger med New Orleans Saints.

Brees vandt sidste uge en retssag som sikre ham $20 millioner årligt hvis Saints også bruger franchise tag på Brees næste år.

Samtidig har Saints ikke tilbudt Brees en ny kontrakt for at undgå at Brees går på banen i september på en etårig kontrakt. Noget kan skyldes at Saints stab har ferie og nogle arbejder på NBA holdet New Orleans Hornets (som Saints ejer Tom Benson købte tidligere i år).

Men der har ikke været nogle fremskridt i forhandlinger i denne uge og dermed rykker training camp nærmere uden fremskridt i Brees kontrakten.

0 kommentarer

Måske syntes du om dette …

GAMEDAY: Carolina Panthers

GAMEDAY: Carolina Panthers

New Orleans Saints (3-2) tager hjemme imod Carolina Panthers (3-3). Panthers har sidste års backup quarterback Teddy Bridgewater på holdet. Og han har ført Panthers til en overraskende god start på sæsonen.

New Orleans skifter Super Bowl

New Orleans skifter Super Bowl

New Orleans, og New Orleans Saints, skulle have været vært for Super Bowl I 2024. New Orleans vil nu være vært I for Super Bowl LIX I 2025 stedet for. Dette sker for at undgå konflikt med Mardi Gras I 2024.

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.